Meg lehet ezt egy férjnek bocsátani?
10 éve együtt vagyunk, eddig nekem ő volt a nagy Ő, de nagyon megbántott.
Sokat dolgozunk, gyakran fáradtak vagyunk, picik még a gyerekek is.
Közeledett felém egyik este, de már félig aludtam, mondtam, hogy most ne, erre olyan ingerülten mondta, hogy "örülj, hogy egyáltalán hozzádérek", aztán elfordult. Egy világ omlott össze bennem, ilyen még soha nem volt. Másnap kérte a bocsánatot, de nem tudok ezen túllépni. Minden nap elmondja, milyen gyönyörű vagyok, imád, de a bizalmam elszállt.
Neki is lehet rossz napja. Ennyi erőből ő is megsértődhetne, hogy visszautasítottad. Neki is fájhat, lehet, hogy te meg olyan hangnemben mondtad, ami neki esett rosszul. Vagy talán ez már a sokadig eset volt.
Szerintem eltúlzod, és ettől még nem kell elszállnia a bizalomnak.
Beszéljétek meg.
Találd ki, hogy mivel tudná jóvá tenni és az követeld meg.
Ha nem lehetséges jóvá tenni, akkor léket kapott a kapcsolat és ez van...
Hát, ez nem kicsit volt bunkó dolog tőle. :O
Ezen nem lehet csak úgy túllépni. Sajnos egy ilyen tahó beszólás után nagyon nehéz visszaépíteni a bizalmat, sőt, talán már nem is lehet teljesen. Ha meg is bocsájtasz neki idővel, sosem lesz olyan a kapcsolatotok, mint volt.
7:"Minden normális egészséges férfit a farka vezet, amit pedig a szem írányít."
Minden nő érdektelenné válik az olyan férfi iránt, akiről ezt az állítást megtudja.
Nemhogy még teperjen is nála.:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!