Hány évesek vagytok ti, akik ebben a kérdéscsoportban azzal a mondattal szoktatok embereket szidalmazni, lealázni, hogy "nőj fel! "?
14,16: Ja?? Nem ő alázott be nyilvánosan az állítólagos helyesírási hibámmal?? Még én vagyok a rossz, hogy megvédtem magam!
Nem megvéded hanem égeted magad és úgy tűnik, hogy neked még annyit sem érdemes mondani, hogy nőj fel, mert esélytelen, hogy megtörténjen. Na mentem...
Ne irjatok neki mert bamba mint a fold es igy sem erti.
Kerdezo igenis leirtam hogy miert vagy pont te a gyerekes!! De sajnalom ha az elejet nem olvastad es a vege maradt meg illetve hogy ures szavak neked amiket leirtam. Pont ezert vagy gyerekes. Masok hibajat meglatod es ide jottel pattogni, mar alapbol a kerdesedbol levettuk milyen buta is vagy, es megis ugy allitod be mintha te lennel az aldozat es csak vedened magad. Nem, te probalsz mindenkit kritizalni holott teged is igazan lehet.
Kedves Kérdező!
Neked tanácsolták már, hogy nőjj fel? Hogy ítéled meg józan belátásod szerint, sikerült a dolog?
Nem tudom, hány éves vagy, nem is érdekel különösebben. De amit itt művelsz, az színtiszta kamaszhiszti.
Tehát ha 14-20 év között vagy, akkor ez még belefér.
Ha viszont húszon felüli, elvileg felnőtt emberként műveled ezt, akkor nagyon szépen kérlek: NŐJ FEL és ne hisztériázz, mert nem áll jól.
Addig is, míg majd kikeresem a konkrét hozzászólásokat, a kérdés továbbra is:
Ti magatok hány évesek vagytok, és hány éves maximum az az ember, akinek egy beszélgetés során szemébe szoktátok mondani gondolkodás nélkül, hogy "Nőj fel!". Nem neten ismeretlenül, hanem élőben szemtől-szemben.
26: 50-hez közelítek, tudtommal kiválóan, messze átlag felett teljesítek minden életterületen, amihez a felnőttséget szokták kötni.
És nálam 20-30 évvel fiatalabbak szokták néhanap mondani nekem ezt, de nekem főleg az itteni családi témában kérdezőknek adott kommentek verik ki a biztosítékot, azért arról tettem fel a kérdést.
Szóval te mit értesz azon, hogy felnőni?
Mitől lennék a szemedben felnőtt?
Mi zavar bennem, ami szerinted gyerekes, és miért olyan fontos neked, hogy én felnőjek a te szempontod szerint?
Én az ezzel a mondattal megdobott Kérdezőkben sem látok semmi olyat, amin felnövéssel segíteni lehetne.
Persze, ha 20 évvel idősebb volna az illető, rögtön más lehetőségei volnának, ez világos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!