Ha felidegesít a főnököm, és verbálisan szóban szidalmazni kezdem, majd ő kezet emel rám, én pedig ráborítom az asztalt, ennek mi a jogi következménye?
Figyelt kérdés
2017. máj. 25. 08:44
1/19 anonim válasza:
Mehetsz szappanosat játszani a börtönbe... 😂
Kezet emel rád, ez annyi volt, hogy ütésre emeli a kezét te elkaptad, vagy meg is ütött... ?
Kicsit kifejthetted volna részletesebben...
Mert igy Te feljelented, ő is feljelent es akkor mrhet a herce-hurca hónapokig, smi mellett Te sem, es ő sem tud normális életet élni. Ha nem sérült senki, jobb ezt peren kivül megoldani, gyorsabb is....
2/19 anonim válasza:
El kell kezdeni egy jó munkahelyet keresni...
3/19 A kérdező kommentje:
Felemelte a kezét, nekem elborult az agyam, és ráborítottam az asztalt
2017. máj. 25. 09:29
4/19 anonim válasza:
Szép emberek vagytok. Szidjátok, fenyegetitek egymást, ráborítjátok a másikra az asztalt. Remélem, mindkettőtöket kirúgnak a f@#zba.
5/19 anonim válasza:
Egyezkedj vele, hogy ne menjen biróságra az ügy.
6/19 anonim válasza:
# 5/5 Időpont ma 09:35
Neked sem a szomszédod küzd mentális deficittel.
Ebből a kérdésből hogy szűrted le hogy "zsidók"?
7/19 anonim válasza:
Te megvalósíthattál egy becsületsértést ( ha voltak szemtanúk), a sérülése fokától függően ( ha van) Testi sértés valamely alakzatát, de a Garázdaság vétségét egész biztosan elkövetted.
8/19 anonim válasza:
Szerintem jogosan borítottad rá az asztalt, de sajnos te fogod megszívni, mivel ő a pénzesebb.
9/19 anonim válasza:
Mi köze van hozzá annak, hogy pénzesebb?
10/19 anonim válasza:
A mai világ sajnos ilyen. Ha eleget tejelsz a bírónak, ügyészeknek, rendőröknek, megúszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!