Nektek volt már olyan, hogy nem bírtátok tovább, és megmondtátok a főnöknek a véleményeteket arról, hogy egyes dolgozókkal kivételezik? Ha igen, mi lett a következménye?
Nem igazán.
Én igyekszem olyan munkahelyen dolgozni, ahol jól érzem magam. Az időm nagyobbik részét ott töltöm, ezt nem lehet gyomorideggel, féltékenységgel, és irigységgel. Mert magamat mérgezem vele.
SZóval ilyen esetben keresnék másik munkahelyet, ők meg maradjanak meg egymásnak.
AMúgy ha kibuksz, és megmondod a véleményed, azt hiszem azzal egyidejűleg fel is mondhatsz.
Igen, volt ilyen.
Az lett a következménye, hogy elgondolkodott a dolgon és változtatott sok mindenen. Nem haragudott meg rám.
Igazából nem is kivételezni akart, észre sem vette, hogy nem ugyanúgy viselkedik mindenkivel.
Én egyszer megmondtam 1 esetet, akkor elkezdte, hogy jaj, de az más volt, te más pozícióban vagy itt (amúgy nem, max. névleg voltam más pozícióban), neki fontosabb volt.
(ingyenes gyakorlati hely volt... munkatárs feláll meló közepén, hogy szóltak, hogy csomagja jön, és ő húz is el, és amúgy kimarad a következő nap, mert tanulnia kell a zh-ra... én csoporttársa voltam... én csak egy fél napot kértem volna el arra a zh-ra, nem engedett el).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!