Szerintem olyan munkát érdemes választani, amit szeret az ember, nem a pénz az elsődleges szempont - legalábbis számomra. Ti mit gondoltok? Meghallgatnám a ti véleményeteket is.
3-mas nem gondolta komolyan szerintem.
Nehogymá a munkát nem a pénzért választom,viszont a párom csak az alapján választom...undoritó
És még azt irja,hogy jó hallani. LOL
Aranyos vagy. Az ilyen csináld az álmod típusú tanácsok addig működnek, amíg nem te tartod el magad. Szülői büdzsén senkit nem érdekel az unalmas munka, ami jelzem azért nem csak a jog és a tanári pálya között mozog.
Nekem van pedagógus ismerősöm, aki fővárosban majdhogynem éhbérért rohad, a fizetése nem elég arra, hogy a hó végén ne fogcsikorgatva kelljen olcsó párizsit ennie... szerintem fél év volt, amíg élvezte a munkát, aztán rászakadt a kegyetlen valóság, hogy minden pénzbe kerül.
Én se vagyok túlzottan oda a munkámért, de engem sose érdekelt, hogy valami lenyűgöző dolog legyen. Viszont cserébe tök jól fizet, és kb azt veszek magamnak, amit akarok. Ami viszont boldoggá tesz. Szóval az egyetem alatt nem is fog érdekelni mennyi pénzt keresel. Csak amikor már éhes vagy, vagy nincs pénzed kifizetni a számlákat, egy moziról meg már hónapok óta álmodozol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!