Mi alapján választottál pályát, mi volt az elsődleges szempont?
Nagy karriertervem nem volt. Minél hamarabb dolgozni, azt' jóvan - ennyi volt a cél. Ez be is jött, hamar szakmát szereztem, elhelyezkedtem, azóta már a fizetésem is jó.
Igaz, a munkámat gyűlölöm, a munkatársaimat még jobban, de jól megfizetik, amit csinálok, engem pedig csak ez érdekel. A munka nekem nem a kiteljesedésem eszköze, csak egy szükséges rossz, amit el kell viselnem azért, hogy pénzt keressek - aztán majd ebből a pénzből (az önfenntartás mellett) csinálok olyan dolgokat, amiket szeretek.
ildike87 Első vagyok. Kereskedelmi pilóta szerettem volna lenni. Egészen kiskorom óta érdekelt a repülés,de a képzés túl drága volt. És tudtam hogy, ha hitelt vennénk fel nehezen tudnánk visszafizetni, így lemondtam róla.
Most egy ruhaboltban dolgozok amit nagyon nem élvezek,de nem hagyhatom ott mert szükség vn a pénzre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!