Hogyan szoktassam le a páromat arról, hogy apróbb összezörrenésekkor is egyből elkezdjrn szidalmazni?
Nagyon szeret rajzolni, én meg csak megkèrdeztem tőle, hogy miért mindig csak női portrékat rajzol.
Na ezzel nagyon megsérthettem a lelki világát (hasonló szintű "összeveszésekre" gondoljatok, kb 2 órán át nem szólt hozzám, majd kibökte, hogy én lekezelően beszéltem vele. Ilyen hülyeségre inkább nem is reagáltam semmit, inkább kimentem a szobából és annyit mondtam, hogy oké. Erre hallom, hogy még utánam mondja, hogy "bolond vagy te b*zmeg".
Máskor is, ilyen szintű dolgok miatt egyből olyanokat mond rám, hogy h*lye r*banc, meg idióta, meg gyökér, meg hasonlók...
Hogy szoktassam le erről? Mert ezekre nagyon be tudok gurulni aztán persze még nagyobb feszültség lesz az egészből.
"Nagyon szeret rajzolni, én meg csak megkèrdeztem tőle, hogy miért mindig csak női portrékat rajzol."
Vajon miből gondolom, hogy te még egy papírlapra is féltékeny vagy? Nem tudom kiverni a fejemből ezt a gondolatot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!