Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szoktassam le a páromat...

Hogyan szoktassam le a páromat arról, hogy apróbb összezörrenésekkor is egyből elkezdjrn szidalmazni?

Figyelt kérdés

Nagyon szeret rajzolni, én meg csak megkèrdeztem tőle, hogy miért mindig csak női portrékat rajzol.

Na ezzel nagyon megsérthettem a lelki világát (hasonló szintű "összeveszésekre" gondoljatok, kb 2 órán át nem szólt hozzám, majd kibökte, hogy én lekezelően beszéltem vele. Ilyen hülyeségre inkább nem is reagáltam semmit, inkább kimentem a szobából és annyit mondtam, hogy oké. Erre hallom, hogy még utánam mondja, hogy "bolond vagy te b*zmeg".

Máskor is, ilyen szintű dolgok miatt egyből olyanokat mond rám, hogy h*lye r*banc, meg idióta, meg gyökér, meg hasonlók...

Hogy szoktassam le erről? Mert ezekre nagyon be tudok gurulni aztán persze még nagyobb feszültség lesz az egészből.

2015. febr. 1. 15:22
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
94%
Én már rég kivágtam volna! Tudod hol tűrném el hogy bárki is így beszéljen velem!
2015. febr. 1. 15:23
 2/24 anonim ***** válasza:
94%
Az ilyen megjegyzésekből látszik, hogy már nem tisztel és nem szeret. Aki igazából számít nekünk, annak nem mondunk lépten-nyomon ilyen szavakat, én nem tűrném. Nagyon kiábrándító, ha nem változna, szakítanék.
2015. febr. 1. 15:26
 3/24 anonim ***** válasza:
6%

"Nagyon szeret rajzolni, én meg csak megkèrdeztem tőle, hogy miért mindig csak női portrékat rajzol."

Vajon miből gondolom, hogy te még egy papírlapra is féltékeny vagy? Nem tudom kiverni a fejemből ezt a gondolatot.

2015. febr. 1. 15:31
 4/24 anonim ***** válasza:
15%
ja bazzzmeg akkor maradj vele, sőt veresd össze magad. Ostoba p..a-.-"""
2015. febr. 1. 15:35
 5/24 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudom, mert nem vagyok az, tényleg csak megkérdeztem mert még kb sose rajzolt mást, pedig már rajzolgat egy ideje.
2015. febr. 1. 15:35
 6/24 anonim ***** válasza:
36%
Most arrol beszélj, hogy miért a párod?
2015. febr. 1. 15:36
 7/24 anonim ***** válasza:
13%
Nem vagy te tiszta ebben a mesében. Csak fested magadat. De idegenek előtt mi értelme?
2015. febr. 1. 15:40
 8/24 A kérdező kommentje:
He ha valami nem tiszta neked a sztorival, kérdezz.
2015. febr. 1. 15:42
 9/24 A kérdező kommentje:
Ezt a he-t nem akartam:D mobilrol vagyok bocsi.
2015. febr. 1. 15:42
 10/24 anonim ***** válasza:
68%
Vannak ilyenek, elég elviselhetetlen. Mondd meg neki, hogy veled így ne beszéljen, mert otthagyod a p.csába.
2015. febr. 1. 15:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!