Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szoktassam le a páromat...

Hogyan szoktassam le a páromat arról, hogy apróbb összezörrenésekkor is egyből elkezdjrn szidalmazni?

Figyelt kérdés

Nagyon szeret rajzolni, én meg csak megkèrdeztem tőle, hogy miért mindig csak női portrékat rajzol.

Na ezzel nagyon megsérthettem a lelki világát (hasonló szintű "összeveszésekre" gondoljatok, kb 2 órán át nem szólt hozzám, majd kibökte, hogy én lekezelően beszéltem vele. Ilyen hülyeségre inkább nem is reagáltam semmit, inkább kimentem a szobából és annyit mondtam, hogy oké. Erre hallom, hogy még utánam mondja, hogy "bolond vagy te b*zmeg".

Máskor is, ilyen szintű dolgok miatt egyből olyanokat mond rám, hogy h*lye r*banc, meg idióta, meg gyökér, meg hasonlók...

Hogy szoktassam le erről? Mert ezekre nagyon be tudok gurulni aztán persze még nagyobb feszültség lesz az egészből.

2015. febr. 1. 15:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
89%
Bocs kérdező, de neked se lehet valami sok önbecsülésed. Miért hagyod, hogy bárki így beszéljen veled? Nekem volt egy pasim, aki mindig lehülyézett, ha bármi olyat mondtam, amivel nem értett egyet. 2-3-szor szóltam, hogy hagyja abba, velem így nem beszél. Negyedjére páros lábbal rúgtam ki. Ahogy pedig veled beszélnek, az valami nagyon durva. Miért hagyod?
2015. febr. 1. 15:49
 12/24 anonim ***** válasza:
9%
Az alap káromkodás, és a másokkal való csúnya beszéd két külön dolog, előző.
2015. febr. 1. 15:53
 13/24 anonim ***** válasza:
95%
Vannak akiknek alap az útszéli hangnem! SAJNOS!
2015. febr. 1. 15:55
 14/24 anonim ***** válasza:
93%

Nem lehet mindenki művelt, okos és finom modorú.

Neked ilyen jutott. Fogadd el, vagy dobd ki, mert felnőtt embert megváltoztatni nem fogsz, az fix.

2015. febr. 1. 16:00
 15/24 anonim ***** válasza:
8%
Szal voltaképpen te beszólsz, és ő visszavág.
2015. febr. 1. 16:00
 16/24 anonim ***** válasza:
11%
Az úgy kezdődött a verekedés, hogy a másik visszaütött, tipikus esetével állunk szemben.
2015. febr. 1. 16:05
 17/24 anonim ***** válasza:
92%
A legelső ri-ban-cozásnál vágtam volna pofán.Amúgy is idegbeteg pasi lehet ha már ilyenen is kifordul magából.Leszoktatni nem tudod,jobban jársz ott hagyod aztán b..gassa a rajzait.
2015. febr. 1. 16:13
 18/24 anonim ***** válasza:
29%
Az a gond hogy az ilyen tuskónak hiába mondod hogy ne legyen tuskó. Ő ilyen. Ezt vagy elfogadod vagy nem. (azért segítek hogy ezt kevés nő fogadja el. dehát a tuskóknak is jut valami. te.)
2015. febr. 1. 16:45
 19/24 anonim ***** válasza:
5%

de kemény csajok vannak itt, azt. :)

Vajon az életben is úgy vágná pofán a pasiját, ahogy azt írják? :)

Megnézném...

2015. febr. 1. 19:53
 20/24 anonim ***** válasza:

Megnézhetted volna, amikor én pofán vágtam az egyik volt pasimat. Ler.bancozott sok ember előtt, én meg adtam neki egy hatalmas pofont. Tetszett volna biztos ;))

Kérdező: megszoksz, vagy megszöksz...

2015. febr. 1. 21:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!