Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány évesek vagytok ti, akik...

Hány évesek vagytok ti, akik ebben a kérdéscsoportban azzal a mondattal szoktatok embereket szidalmazni, lealázni, hogy "nőj fel! "?

Figyelt kérdés
És mit gondoltok, maximum hány éves embereknek vindikálhatjátok a jogot, hogy így szemtelenkedjetek velük? Tehát pl. valaki 45 éves mondjuk, és maximum (szerinte) 30 éves korúnak van joga mondani a saját vélekedése szerint? Vagy 80 évesnek is? Vagy valaki 25 éves és 50 évesnek is mondogatja?

2019. febr. 10. 10:53
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Pontosan erről beszélek. A rossz helyesíró ki meri oktatni a jó helyesírót miközben nyilvánosan megszégyeníti azzal, hogy ő vétette a helyesírási hibát.

A gyűlölködő és éretlen ki merészeli oktatni az érettebbet és bölcsebbet hülyeségből.

Ez MI?!

Senkiben nincs egy minimális magabizonytalanság még egy sokkal idősebbel szemben sem, hogy hátha mégsem ő a jani??

2019. febr. 10. 11:22
 12/36 A kérdező kommentje:

10: Szerintem nincsen az a viselkedés, ami alapján bárkinek joga volna ehhez a mondathoz!

Nincs JOGA!

Hol tanuljátok ezt a viselkedést? Kitől??

2019. febr. 10. 11:25
 13/36 anonim ***** válasza:
88%

"Nem tudjátok, hol végződik a jogosultságotok és hol kezdődik a másik személyi határa.

Nem vagytok tisztában a jó, a segítség és a rossz, ártás mibenlétével.

Egyáltalán nem jóindulat, amiről beszámoltok, hanem gyűlölet."

Inkabb az a gyulolet amikor egy ilyen ember jon ide pattogni. Ismersz minket? Nem. Tudod ki es miert mondja a masiknak hogy nojon fel? Nem. Pedig van akit jo szandek vezerel es nem a "gyulolet". Most is te kelted a feszultseget mert ilyen szarsagokat irsz ki es meg ilyeneket kommentelsz. Na pont az ilyen embereknek kell azt mondani hogy noj fel. Csupa jo szandekkal!!!

2019. febr. 10. 11:26
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

"Pontosan erről beszélek. A rossz helyesíró ki meri oktatni a jó helyesírót miközben nyilvánosan megszégyeníti azzal, hogy ő vétette a helyesírási hibát."

Az a baj, hogy a helyesírás a kérdésed tekintetében huszadlagos dolog. Amit írt abban igaza van, te meg belekapaszkodsz a helyesírási hibájába. Egyébként szerintem ha nem tudod mi a vindikál szó jelentése, akkor ne nagyon akadj fenn azon ha valaki elhibáza a "nőj" szót.

2019. febr. 10. 11:26
 15/36 A kérdező kommentje:

13: Mi számít felnövésnek?

Sok ilyen kommentet olvastam, és egyedül a "Helyedre, én parancsolok!" jelentés jött le. Más jelentéstartalmat nem sikerült kapcsolnom ehhez a mondathoz, pedig sokszor olvastam.

2019. febr. 10. 11:32
 16/36 anonim ***** válasza:
86%
Egyebkent kerdezo most is te vagy fennakadva valakinek a helyesirasi hibajan, akkor ez mi? Ez is nyilvanos megszegyenites vagy nem? Csak az szamit annak amit mas csinal es amit te azzal minden oke? Te ugyan olyan ember vagy mint itt barki, masokat akarsz kioktstni te is es kozben te sem vagy kulonb a tobbiektol. Ide jottel verni a nyalad mert neked valami nem tetszik, utana kotekszel hogy ki mire alkalmas/alkalmatlan, kinek milyen a viselkedese. Ezekhez sincs kozod es akkor neked sincs jogod. Elobb te is nezz magad kore es utana majd ha te tokeletes leszel vagy egy szent akkor fujjad a hulyeseged! Masokat vettel elo te is pedig neked is vannak hibaid, raadasul ugyan az mint akikrol beszelsz.
2019. febr. 10. 11:33
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

"13: Mi számít felnövésnek?

Sok ilyen kommentet olvastam, és egyedül a "Helyedre, én parancsolok!" jelentés jött le. Más jelentéstartalmat nem sikerült kapcsolnom ehhez a mondathoz, pedig sokszor olvastam."

Felnovesnek komolyan az jut eszedbe hogy valaki raparancsol a masikra kb.mint egy kutyara, hogy pucoljon a helyere? Az hogy no fel? Mi ebben a felnoves? Azert nalad sincs valami rendben ha ez jut rola eszedbe!!

Azokra szoktak azt mondani hogy nojon fel, akinek gyerekes a viselkedese vagy a gondolkodasa, aki akar a korahoz akar sajat jellemehez nem mutat eleg erettseget, bolcsesseget. Van aki alomvilagban el es arra szoktak mondani hogy noj mar fel, allj a talpadra es legyen celod. Egy pelda volt csak.

2019. febr. 10. 11:38
 18/36 A kérdező kommentje:
14,16: Ja?? Nem ő alázott be nyilvánosan az állítólagos helyesírási hibámmal?? Még én vagyok a rossz, hogy megvédtem magam! Piszkos dolog, ha valaki nem fogadja el mások bántalmazását! Valóban nincs más megoldás, mint becsicskítással próbálkozni, szűkölni. Így már értem.
2019. febr. 10. 11:44
 19/36 A kérdező kommentje:

17:

- akinek gyerekes a viselkedese vagy a gondolkodasa

- aki akar a korahoz akar sajat jellemehez nem mutat eleg erettseget, bolcsesseget

- van aki alomvilagban el

- allj a talpadra

- legyen celod

Nekem ezek nulla konkrét tartalommal bírnak, tehát semmi, amit az illető, akinek mondod, meg tud fogadni, meg tud valósítani.

Mondjuk szerinted én gyerekesen gondolkodok, és azt mondod, ne gondolkozzak gyerekesen.

- Miért ne?

- Mi a gyerekes a számodra?

- Mit tegyek konkrétan?

- Jó az nekem?

A többinél ugyanez. Semmi konkrétum, semmi megfogadható, semmi hasznosítható.

Üres frázisok.

Semmilyen konkrét észrevétel, semmilyen konkrét tanács, hanem egy leértékelő megjegyzés.

2019. febr. 10. 11:49
 20/36 A kérdező kommentje:
17,19: Majd keresek ki konkrét topicokat, amire gondolok, mert ez így túl általános.
2019. febr. 10. 11:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!