Hány évesek vagytok ti, akik ebben a kérdéscsoportban azzal a mondattal szoktatok embereket szidalmazni, lealázni, hogy "nőj fel! "?
Nem szoktam ilyesmit mondani, de az embernek 50 évesen is lehetnek gyerekes, éretlen gondolatai vagy szokásai. Úgyhogy szerintem nyugodtan mondhatja egy 25 éves is egy idősebbnek ezt a mondatot.
Persze azért nem árt ha a saját háza táján is söpröget az ember.
Például: te szemmel láthatóan nem tudod, hogy a vindikál szó mit jelent, vagy pedig ragozni nem tudod. Nőj fel! Ilyen mondatokban teljesen felesleges idegen szavakat használnod.
Ha infantilisabb a viselkedése, mint az éveinek a száma, bármikor.
Lehet ezen megsértődni, de nem érdemes, mert amíg valaki képtelen az életkorához mérten felelősen gondolkozni és cselekedni, azzal önmagának okozza a legtöbb kárt.
Okos akartál lenni, de nem jött össze.
És mit gondoltok, maximum hány éves embereknek vindikálhatjátok a jogot, hogy így szemtelenkedjetek velük?
A szemtelenkedő magának vindikálja a jogot, nem annak, akiről beszél...
4: Vindikál = magának követel.
Magának vindikál, olyan nincs, mert akkor duplázod a magának-ot.
Ahogy olyan sincs, hogy leredukál, mert a redukál jelentése, hogy LEcsökkent.
Nem szoktam. Mert a nőj fel helyesírása nőjj fel azaz kettő j. Ó.
Ezen a forumon nem igazan szamit a kor, neha kerik add meg, hogy a kerdezo vagy a valaszadok lassak megis kinek a problemaja a kerdes vagy mekkora tapasztalattal birhat a valaszado. De pont az a lenyege ennek a helynek hogynem kell nevet megadnod vagy epp csalhatsz is hogy ne ismerjenek rad.
Sajnos sok valaszado is pont emiatt, hogy nevtelen meg itt szorakozik eleg durva stilusu es tartalmu valaszokat ad. Konnyen kicsuszik az ember szajan (ujjan) lazabb megfogalmazas, lealazo, fennhejazo stilusu valasz.
A nőjj fel szerintem epp nem ezek koze tartozik, ha az utana kovetkezo mondatok is intelligensen vannak megfogalmazva es ertelmes velemenyt, tanacsot tartalmaznak.
Irok ra egy peldat:
Kiirja valaki hogy szeretoje van igy ugy eselye lehet arra hogy majd a szereto otthagyja a feleseget es o lesz a felesege es bildogsag van happy end. Erre lehet igy valaszolni:
Nőjj fel! Ilyen csak a meseben van. A statisztika azt mutatja 1% hogy szeretokbop.boldpg hazasok lesznek. A helyedben lezarnam es keresnek magamnak rendes tarsat.
Es lehet igy is
Nőjj fel! Nem latod teged csak d.u.g.nak? Te vagy a kis agymelegitoje es majd jol pofara esel te kis ribi.
Ugye a ketto kozott van kulonbseg?
Es ezt irhatja 20 vagy 80 eves is nem ez a lenyege, csak az, hogy az adott szituaciot valaki atlatja e es realisan tudja a lehetseges kovetkezmenyeket. 20 evesnek is lehet annyi esze hogy lassa ez gyerekes es nem valoszinu es 80 evesen is mondhatja valaki hogy o igen ha szeret elvalii es teged vesz felesegul.
1,2,3,4: számomra döbbenet, hogy léteznek emberek, akik így merészelnek vélekedni másokról.
Nem tudjátok, hol végződik a jogosultságotok és hol kezdődik a másik személyi határa.
Nem vagytok tisztában a jó, a segítség és a rossz, ártás mibenlétével.
Egyáltalán nem jóindulat, amiről beszámoltok, hanem gyűlölet.
"Nem szoktam. Mert a nőj fel helyesírása nőjj fel azaz kettő j. Ó."
Lebőgtél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!