Mitt tegyek? Helyes lenne az öngyílkossag?
Figyelt kérdés
Segítségre lenne szükségem. Tanácsokra. Támaszra. 17 éves lány vagyok. El követtem egy hatalamas hibát és ezért csak én vagyok a felelős. Meg érdemlem ami történik velem. Szenvedek. Az életem darabokra húllot. Hónapokal ez elött meg ismertem egy fiút akibe nagyon bele szerettem. És kb. 1 hete el szöktem otthonrol a barátomhoz. Nagyon meg bántottam a családomat és szégyent hoztam rájuk. Egy kicsit bánom amitt tettem. Nagyon hiányoznak. De már vissza nem mehetek, nem azért mert nem fogadnának vissza hanem azért mert már semmi nem lenne olyan mint régen, nem tudnék nézni senki szemébe, szégyent hoztam rájuk. Hülye voltam. El hamarkodot döntést hoztam. Szeretem a barátomat nagyon. De neki nem én vagyok az első, pl:olyan értelemben hogy ha van egy csokija azt ő eszi meg nem én és felőle éhen is halhatok. Csak a saját érdekét nézi. Segítsetek kérlek. Tanárcsra van szükségem. Nem okoskodo megbántó, bunkó megjegyzéseket akarok. Az ilyenek inkább figyelembe se vegyék ezt a bejegyzést.2019. febr. 3. 18:55
32/32 anonim válasza:
Na ne gyere már ezzel a "szígyent huztam rájuk!!!" dumával. Normális szülőket ilyen nem fog érdekelni, inkább örülni fognak (egy kis lebaxás után) hogy a lányuk épségben hazatért. Azt meg ki nem xarja le, hogy a szomszéd Marika néni mit gondol?? Ez a kapcsolat meg úgyis véget ér, előbb vagy utóbb, ha már az is probléma, hogy nem ad a csokijából...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!