Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitt tegyek? Helyes lenne az...

Mitt tegyek? Helyes lenne az öngyílkossag?

Figyelt kérdés
Segítségre lenne szükségem. Tanácsokra. Támaszra. 17 éves lány vagyok. El követtem egy hatalamas hibát és ezért csak én vagyok a felelős. Meg érdemlem ami történik velem. Szenvedek. Az életem darabokra húllot. Hónapokal ez elött meg ismertem egy fiút akibe nagyon bele szerettem. És kb. 1 hete el szöktem otthonrol a barátomhoz. Nagyon meg bántottam a családomat és szégyent hoztam rájuk. Egy kicsit bánom amitt tettem. Nagyon hiányoznak. De már vissza nem mehetek, nem azért mert nem fogadnának vissza hanem azért mert már semmi nem lenne olyan mint régen, nem tudnék nézni senki szemébe, szégyent hoztam rájuk. Hülye voltam. El hamarkodot döntést hoztam. Szeretem a barátomat nagyon. De neki nem én vagyok az első, pl:olyan értelemben hogy ha van egy csokija azt ő eszi meg nem én és felőle éhen is halhatok. Csak a saját érdekét nézi. Segítsetek kérlek. Tanárcsra van szükségem. Nem okoskodo megbántó, bunkó megjegyzéseket akarok. Az ilyenek inkább figyelembe se vegyék ezt a bejegyzést.

2019. febr. 3. 18:55
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%
Nem te vagy az a lány Törökbálintról? Valamilyen Réka, aszt hiszem. Ha igen, már keresnek.
2019. febr. 3. 20:30
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
sztem simán haza mehetsz, tizenévesen csak hülyeséget követ el az ember ... nincs ezzel gond.
2019. febr. 3. 21:22
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
ha a falu nyelve nem igaz (ez így igaz), akkor nincs mitől félned. Mindenképp hazudni fognak és csak az a te barátod, aki örül ha megoldódik a bajod. Aki kárörvend azt nyugodtan lesz...hatod
2019. febr. 3. 22:01
 24/32 anonim ***** válasza:
82%
Van egy pasi, akit csak te szeretsz, ő csak üríteni használ téged és nem akarod otthagyni, inkább öngyilkos leszel. Nagyon hülye vagy. Menj haza, van ezer ilyen fos krapek a világban, ha egy ilyen mellett akarod el cseszni az életed, akkor legalább legyen közelebb. Menj haza, otthon várnak.
2019. febr. 4. 05:49
 25/32 anonim ***** válasza:
Menj már haza basszus,főleg ha te vagy a törökbálinti kislány!!!
2019. febr. 4. 06:22
 26/32 anonim ***** válasza:

Menj haza szépen! Hidd el,a szüleid lelkében nagyobb lesz az öröm,mint a harag. Főleg,ha egy szem gyermekük vagy. Nemed ez mellett a fiú mellett nem lesz jövőd,de erre már te is rájöttél. Remélem az iskolát nem hagytad félbe miatta?! Mindenre van megoldás,hidd el! Tudod,az ember élete soràn hányszor mondja,hogy nem bírom tovább? És vannak olyan problémák,amelyek szinte maguktól megoldódnak. És vannak olyanok is,amikből mi magunk csinálunk bolhából elegántot.

Ne az öngyilkosság legyen az első gondolatod,hanem hogy megpróbálod helyre hozni a hibádat. Majd akkor mondd hogy elcseszted az életed,ha a szüleid nem fogadnak vissza,nem támogatnak a tovább tanulásban,és tényleg utcára kerülsz. Amit még fontosnak tartok,nemsokára 18 éves leszel. Attól kezdve nagykorúvá válsz. Amúgy a szuleidről tudsz valami infót,hogy ketesnek? Lehet nem volt minden rendben otthon,különben nem szöktél volna el,egy számodra szinte idegen faszival,de mostmár legalább tudod,hogy mindig lehet lefele is csúszni a lejtőn. Viszont akkor vagy erős,ha megállsz,és visszamászol.

2019. febr. 4. 08:10
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha nem kamu, akkor a következőket mondom: És mégis ki fog eltartani, etetni téged, ha a palid még egy csokit is sajnál tőled? Vagy nem tervezel enni a jövőben? Ruházkodni, betétet venni? Iskolába járni? Ezt mind ki fogja finanszírozni neked? Nyilván nem a palid, nopláne nem a szülei, de gondolom ha nem zavartak azonnal haza, akkor egyedül él. Mindenki követhet el hibákat, mindegy mekkora faluban éltek, menjél szépen haza, mielőtt nagyobb bajba keveredsz és addig is annyi eszed legalább legyen, hogy védekezel, valószínűleg nem a két szép szemedért, vagy az eszedért fogadott be ez a díszpéldány.
2019. febr. 4. 08:27
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon gyorsan irány haza. Kanod lehet még ezer, de családból csak egy van.. Akik várnak haza.

17 éves vagy; végzettség nélkül, munka nélkül hogyan akarsz életben maradni egy olyan pali oldalán, aki le se sz@r? A szüleid mellett van a helyed, nem pedig egy semmirevaló alak mellett, aki valószínűleg egész életében ilyen smucig paraszt marad.

Nagy levegő, bátorság, és cuccolj haza. A falu meg hadd pampogjon, kit érdekel?!

Aki nem halálos beteg, és öngyilkos lesz, az bizony egy gyáva, rongy ember, aki nem oldja meg a problémáit, hanem elmenekül előlük. Viszont akinek volt mersze otthagyni a családját ennyi idősen, nulla háttérrel, az minden, csak nem gyáva.

2019. febr. 4. 08:40
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Az öngyilkosság a legrosszabb választás.

Az élet tele van megoldásra váró problémákkal, melyek elől nem szabad elmenekülni. Főleg, ilyen "messzire".

De főleg, tele van szépségekkel, még számos élmény vár rád, amit most elképzelni sem tudsz, mert be vagy szűkülve egy állapotba.

Nos, tessék otthon megjelenni, kislányom, és bocsánatot kérni. A szerető család átsegít minden buktatón, főleg, hogy mint hogy egy ilyen hitvány, önző kis senkit alakot kiheverj. Megfizetted a tanulópénzt, vitt a vak szerelem, most végre megvilágosodtál.

IRÁNY HAZAFELÉ!!!

2019. febr. 4. 20:38
 30/32 anonim ***** válasza:

Szüleid ennél sokkal többet megbocsátanának neked legyél ebben biztos. Menj haza örülni fognak neked vagy legalábbis telefonálj nekik minél hamarabb.

Nekem is volt egy közeli hozzátartozóm aki lelépett egy szó nélkül és azt se tudtuk él e vagy sem. Rendőrség is kereste. De aztán kis idő múlva hazajott és örültünk neki hidd el.

2019. febr. 5. 02:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!