Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitt tegyek? Helyes lenne az...

Mitt tegyek? Helyes lenne az öngyílkossag?

Figyelt kérdés
Segítségre lenne szükségem. Tanácsokra. Támaszra. 17 éves lány vagyok. El követtem egy hatalamas hibát és ezért csak én vagyok a felelős. Meg érdemlem ami történik velem. Szenvedek. Az életem darabokra húllot. Hónapokal ez elött meg ismertem egy fiút akibe nagyon bele szerettem. És kb. 1 hete el szöktem otthonrol a barátomhoz. Nagyon meg bántottam a családomat és szégyent hoztam rájuk. Egy kicsit bánom amitt tettem. Nagyon hiányoznak. De már vissza nem mehetek, nem azért mert nem fogadnának vissza hanem azért mert már semmi nem lenne olyan mint régen, nem tudnék nézni senki szemébe, szégyent hoztam rájuk. Hülye voltam. El hamarkodot döntést hoztam. Szeretem a barátomat nagyon. De neki nem én vagyok az első, pl:olyan értelemben hogy ha van egy csokija azt ő eszi meg nem én és felőle éhen is halhatok. Csak a saját érdekét nézi. Segítsetek kérlek. Tanárcsra van szükségem. Nem okoskodo megbántó, bunkó megjegyzéseket akarok. Az ilyenek inkább figyelembe se vegyék ezt a bejegyzést.

2019. febr. 3. 18:55
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
88%
Azzal csak jól jársz, ha eltiltanak tőle. Nem is szeret téged.
2019. febr. 3. 19:15
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
A 2. vagyok. Egy ideig talán fognak pletykálgatni, de aztán jön valami új "sztori", és akkor már az lesz a főtéma. Szamárordítás nem hallik az égbe!
2019. febr. 3. 19:17
 13/32 anonim ***** válasza:
50%
Ez egy kamu kérdés
2019. febr. 3. 19:42
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Mit érdekel téged,hogy mások mit beszélnek rólad? Egy kicsit olyan vagy, mint egy mexikói szappanopera... nem kell öngyilkosnak lenni, Jézusom, hogy jut ilyen eszedbe? Hagyd ott a pasit, nem ő a neked megfelelő ember. Menj haza, kérj bocsánatot a szüleidtől (őszintén), és gyorsan felejtsétek el ezt a ballépést. Ne hidd, hogy más nem követett el hülyeséget az életében, mindenki botlott így vagy úgy, most te is.

A családod szeret, menj haza, tanulj, majd dolgozz és keress egy fiút, aki megbecsül téged és úgy szeret, ahogy megérdemled.

Nem lesz semmi baj, hidd el. De ezt a fiút hagyd, jobbat érdemelsz. Csak erre neked is rá kell jönnöd.

2019. febr. 3. 19:43
 15/32 anonim ***** válasza:
92%

Az öngyilkossággal nagyobb szégyent hozol a szüleidre, mintha hazamész, és ég a fejed egy ideig.

Másfelől normális szülő rohadtul nem fog foglalkozni azzal, hogy kinek mi a véleménye a családi életéről. Én legalábbis nem foglalkoznék. Aki meg belepofázna, azt biztosan olyan választékos szókinccsel küldeném el a több férfit látott anyjába, hogy csak lesne, mint jóska gyerek reggel a nyilvános wc-ben.

31/F

2019. febr. 3. 19:58
 16/32 anonim ***** válasza:
80%
Jesszus, ilyen műdrámát mert elkövettél egy hibát.. Legközelebb ne a farok legyen a fontos, oszt pont. Tanulj belőle, és tanuld meg elviselni a hibáidat, mert ennél nagyobbakat is el fogsz követni. A családod haragját meg viseld el, megérdemled. Hátratámadtad őket mert annyira kellett a fa.szid... Tényleg ennyire túlreagálnak minden szart a kamaszok?
2019. febr. 3. 20:07
 17/32 anonim ***** válasza:
96%
Ha az en gyerekem lennel,halat adnek a sorsnak,hogy megjott az eszed es hazajottel.. Persze cseppet megorrolnek rad,mert azt az aggodast amin egy anya keresztul megy ilyenkor nem konnyen megy ki az ember fejebol,de tart karokkal varnalak.. Remelem a te szuleid is igy latjak ezt,szoval fogd a cuccod es induljal szepen haza addig mig igy ki lehet maszni ebbol az egeszbol.
2019. febr. 3. 20:07
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

B+, azt hittem már megöltél valakit vagy hasonló...francnak kell tinidrámázni

Húzzál haza, szüleid halálra izgulják magukat!

2019. febr. 3. 20:11
 19/32 anonim ***** válasza:
76%
Utolsó, én is azt hittem kinyírt valakit....
2019. febr. 3. 20:16
 20/32 anonim ***** válasza:
68%
Kislány szépen fogod magad és irány a szülői ház! Mégis hogy képzeled ezt? Neked az iskolában a helyed, nem pedig a barátod házában! Főleg nem egy olyan fiúnál, aki mellett akár éhen is halhatsz. Tesz ő magasról arra, hogy neked milyen lesz a holnapod, amig neki jó. Szépen fogod magad és hazamész. Bocsánatot kérsz a családodtól, leültök és megbeszélitek. Addig örülj amig ők vannak neked, mert hogy erre a fiúra nem fogsz tudni számitani hosszútávon az egy szent! Nem olyan nagy baj ez, a te korodban én is csináltam még ennél is nagyobb hülyeséget, és voltak hasonló gondolataim is. Ez a serdülőkorral jár. Majd irj, hogy mi volt miután hazamentél.
2019. febr. 3. 20:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.