Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mit tegyek? Mi lenne a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Mi lenne a helyes?

Figyelt kérdés
Mostmar sajnos volt baratnőmmel eleg csunya modon mentunk szet,megcsalt,hazudott,többször is megalazott es a lelkembe gazolt,de mindig megoldottuk es folytattuk tovabb ugy h tudtuk h mit tett a masik..aztan kidobott azzal az indokkal hogy megunt csak ugy mint egy szemetet..ezutan én tettem pár olyan dolgot amit mondjuk ugy h erosen tul reagaltam es nem kellett..megbeszeltuk ezt is de ossze mar nem jottunk ujra de beszelo viszonyban maradtunk..aztan random belem kotott es elkezdett szidni es hibaztatni mindenert mintha o nem cseszett volna el semmit sem,itt sztem jogos en kuldtem el finoman melegebb eghajlatra..egy idore letiltottuk egymast(v 2-3)het,napokba ujra feloldottuk de nem beszeltunk..anno kerek perec megmondta h nem akar velem ossze jonni de azt is mondta h hianyzik minden ami velem kapcsolatban volt..de mst megis szemetladanak hisz..de en szeretnem vissza kapni ot ujra mint regen,nm erdekel mi tortent meg mit tett:( meg mindig szeretem..nem birom nelkule,minden rá emlekeztet.. mit tegyek? Megprobalkozzak azzal h vissza "hoditsam"?Ha igen hogy? megeri-e egyaltalan vagy csak hulyet csinalok magambol megint? mi lenne a helyes? Vagy csak én vagyok a hülye? tanacstalan vagyok..

2017. szept. 5. 18:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, csak te vagy a hülye... Ilyenek után miért futsz?
2017. szept. 5. 18:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Haggyad az ilyent ,én megértem szereted ,de az.ilyeneket hagyni kell ,mert még roszabb lessz ,kapsz majd sokkal de sokkal jobbat aki fog értékelni
2017. szept. 6. 09:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez nagyon szomorú, de valahol rendkívül vicces és romantikus:). Én arra biztatlak, hogy hódítsd meg újra. Hogy hogy, abban nem tudok segíteni, viszont sok sikert kívánok!
2017. szept. 6. 17:16
 4/4 anonim ***** válasza:
A vér nem válik vizzé. Hanyagold
2017. szept. 7. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!