Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi a helyes döntés?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a helyes döntés?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Barátnőmmel 8 hónapja vagyunk együtt,de az útobbi időben elgondolkodtam a kapcsolatunkon.Az a baj hogy csak 15 éves fiú vagyok (barátnőm is 15 éves) és még majdnem semmit sem tudok az életről, így meg nehéz meghoznom a helyes döntést.Na szóval az a lényeg hogy a barátnőm már rendesen iszik,cigizik,pipázik(előttem nem mert megbeszéltük..).Én ezeket a tevékenységeket nem helyeselem és ezért gondolkodtam el a szakításon..Itt az a "baj" hogy rettentően szeretem és tudom hogy ezektől a tevékenységektől nem lesz ő másabb,rosszabb ember..Sajnos olyan társaságban vagyok,nőttem fel ahol mások is cigiznek,stb..Ezért engem sokat szivattak hogy én félénk vagyok de én kiálltam magamért nem úgy mint ő..sajnos.Ezeken kívül minden rendben van közöttünk de nem tudom hogy mi a helyes döntés.Vessek véget e kapcsolatnak annak ellenére hogy szeretem? Ez lenne a helyes döntés?Vagy próbáljak ezektől eltekinteni? Bizonytalan vagyok...Kérlek szépen segítsetek tanácsokkal,esetleg ötletekkel.

Első kérdésem itt gyakorin,szóval bocsi ha rossz kategória meg ha hosszú lett.

2017. aug. 5. 14:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Te hogyan érzed? Mit döntenél?
2017. aug. 5. 14:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha tényleg szereted, akkor üljetek le és beszéljétek meg a dolgot :)
2017. aug. 5. 14:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha ezen kívül minden rendben van köztetek, akkor a szakítás lenne a lehető legrosszabb döntés amit hozhatsz.

Nem szabad lenézni valakit emiatt, főleg ha már egy működő kapcsolatban vagytok.

Ha az egészsége miatt aggódsz (a dohányzás inkább, mivel az hogy hétvégente iszik nem jár komolyabb károsodással, csak ha alkoholista és napi szinten iszik mert másképp nem tud élni) akkor vegyél neki e-cigit, azt sokan használják rendes helyett, semmi káros nincs benne, nem lélegzi be a sok rákkeltő anyagot, de a nikotin miatt van olyan jó mint a rendes cigi. Illetve az illata is jó, nem kell amiatt se aggódni hogy büdös.

Szóval, eszedbe ne jusson ilyen miatt szakítani, nem is érdemled meg őt ha erre képes vagy.

2017. aug. 5. 14:44
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Már leültünk megbeszélni a dolgokat jó párszor, de valahogy nem tudunk megegyezni..Persze néha vannak veszekedések de a vége jó lesz.A baj az ,hogy 15 évesen szerintem nem tudom átgondolni e helyzetet..Úgy érzem hogy ő az igazi és emiatt nem is szeretném dobni,csak nekem ez valahogy nehéz..olyan rossz érzés tudni hogy elmegy egy buliba ahol részeg lesz és ott is akármi történhet(pedig nem vagyok féltékeny típus és ilyet nem is hoznék fel előtte).Köszi az eddigi segitségeteket,mert már ez is egy hatalmas mérföldkő a gondolkodásmenetemben.
2017. aug. 5. 14:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Jobb ha tudod, hogy ha józanul nem csal meg akkor részegen se.
2017. aug. 5. 15:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Igazad lehet..csak itt gyakori kérdéseken annyiszor látom az ilyen fajta kérdéseket hogy "Részegen megcsókoltam egy srácot,akkor most megcsaltam a pasimat?".Bevallom a megcsalásra is gondoltam(mindenki és én is erre gondolnék először a leirtak alapján a kérdésben),de legfőképp arra hogy kárt tesz önmagában,mert már volt rá példa sajnos(ha nem lett volna akkor fel sem merülne bennem ez a "teória").
2017. aug. 5. 16:23
 7/8 anonim válasza:
Ne legyél hülye..ez ne akadályozzon semmibe:) beszéljetek erről és nem lesz gond..támogasd! Ha szereted akkor viszont nehogy szakíts vele
2017. aug. 7. 21:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Kísérd el a bulikba maximum! Nőj fel, legyél férfi, segíts neki meghúzni a határokat, ha neki nem megy! Ja és ne aggódj, nem visz el benneteket az ördög, ha pár dolgot kipróbáltok és jól érzitek magatokat. :) Egy a lényeg: mindent csak mértékkel.
2017. aug. 7. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!