Biztos vagyok benne, hogy apám csalja anyumat, mi a helyes döntés?
A kimaradás és a "hallgatni arany" fantasztikus tanácsok, ha ismeretlenekről van szó, akkor viszont borzalmas, mikor egy gyerek jön rá a dologra, és egy ilyen titkot kell őriznie a saját kibekúrt apjáról.
Ha én ilyet tudnék meg, biztos vagyok benne, hogy felemésztene belülről, és egy idő után sem anyukám szemébe nem tudnék nézni a bűntudattól, mert nem mondom el neki, hogy apám egy gerinctelen patkány, de még apáméba sem, mert még a végén szembeköpném.
Kérdező, ha már biztosan rájöttél a dologra, akkor szerezz konkrét bizonyítékot, és avasd be anyukádat is. Joga van tudni, még akkor is, ha rossz vége lesz, mert a dolgok jelenlegi állapotában mindkét általa legjobban szeretett ember titkolózik előtte. Neked nem kell asszisztálnod apukád tetteihez.
Kimaradni, mert SEMMI közöd a szerelmi életükhöz.
Felnőttek, és 99%, hogy tudják, hogy a másik félrekefél.
Mellesleg ezekből a "biztos tudokmokból" szokott az lenni, hogy a gyerek valamit durván félreért.
Egyszer anya is "biztos volt", hogy apám csalja, aztán kiderült, mikor leültek végre beszélni, hogy idióta félreértés történt, semmi más, ami egy félrehallott beszélgetésfoszlányból indult ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!