Biztos vagyok benne, hogy apám csalja anyumat, mi a helyes döntés?
Abba gondolj bele még, ha elmondod TE leszel a szaralak.
- apádnál, mert beköpted
- anyádnál, mert ha tudott róla, ha nem miattad "kellett" szembesülnie a dologgal
És ha elmondod, akkor is ugyanúgy menni fog a melléjárás, mert anyád nem fogja elhagyni apádat - ez úgy 95%.
Nehez!
De ne irjatok mar azt hogy semmi koze a gyereknek a szulok szerelmi eletehez!! Persze amugy nincsen! Meg senkit nem erdekel mit csinalnak Ketten! De egy megcsalas a gyerekre is KIHAT mivel aztan borul a dolog es a csalad! Tehat az hogy semmi koze hozza nem igaz! Borzalmas ez a fajta a gondolkodas!
Az mar mas kerdes hogy ilyenkor mit lehet vagy nem lehet tenni. Vagy mi a celszeru. De az alapbol is keptelenseg hogyha a gyerek tudja vagy sejti akkor csak tegyen ugy mintha nem lenne semmi...tohej
én is voltam így,én meg is mondtam anyának..hát nem majd hagyom,hogy egy gerinctelen féreg átverje és bántsa,akit a legjobban szeretek..azóta sokkal jobb az életünk,igaz sok a veszekedés még mindig(ez kb 6 éve volt) mert vissza akar kerülni az a mocsok anyához,de hamarosan sikerül távol költözni tőle és mindnekinek egy sokkal jobb élete lehet,ő meg csináljon amit akar
szóval szerintem mondd el anyukádnak
Átérzem mert velem is ez van. Én láttam ahogy apám kétes üzeneteket vált a ribivel, és utána törli.(és az a gáz, hogy családi barát, van férje(külföldön dolgozik), és van két gyereke) Ez ma történt. Alig akarom elhinni, hogy ez velünk is megtörténik, pedig nagyon valószínű, hogy megfog. Konkrét dolgokat nem árultam el neki, de utalgattam rá, hogy vmi van. Nem kérdezett konkrét rá, hogy mit tudok, de olyat kérdezett, hogy mi van abban a pici fejemben. És olyan rossz érzés volt anyukám szemébe bele nézni és nem mondani semmit. De nem tehettem meg vele. Arra haza érni a munkából, hogy a lánya tönkreteszi az életét? Kössz nem. Nem tudom miért de apukámtól pedig félek. Nem bántott még soha(egykét atyai pofontol eltekintve) de tartok tőle. Ha ezt nem néztem ki belőle, akkor másra is képes lehet. Nem tudom, de annyi szent, ha ez így megy tovább én bedilizek és vmi kárt teszek magamban, mert ez a kín elviselhetetlen. Neked pedig kitartást, ha még mindig tart a dolog. Vagy javult már valami? Nekem is kellene egy két tanács.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!