Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi a "feladata"...

Szerintetek mi a "feladata" egy szülőnek miután a gyerek leérettségizik?

Figyelt kérdés

Férjem lánya(előző házzasság)már befejezte az iskolát,valami tanfolyamot végez amivel nem nagyon fárad el de mégis természetesnek veszi hogy még elkell őt tartani:albérletük fizetése,telefonszámla fizetése,laptop vásárlása...de nem dolgozik!

Szerintem felháborító!

Ez tényleg így megy manapság?

Amikor én jártam suliba már és nem volt az olyan rág,27 éves vagyok akkor érettségi előtt is magamnak kellett ezeket megteremteni,és nem a pénz miatt,de így az értékítélete nagyon elvan fedítve szegény lánynak...

2010. jún. 29. 14:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
70%
Én is 21 vagyok. Kaptam lakást és kocsit. A szüleim megengedhették maguknak. Rohadtul nem azt jelenti, hogy nem becsülök semmit. Dolgozom és egyetemre járok mellette. Hálás vagyok a szüleimnek, mert nyilván könnyebb így elkezdeni a saját életemet, mint a nulláról, de ez nem jelenti azt, hogy elszállnék, vagy lenéznék bárkit is. Nem érzem magam emiatt rosszabb embernek. F/21
2010. jún. 30. 19:18
 72/77 anonim ***** válasza:
39%
Na látod, előttem szóló is kapott, mégis dolgozik! Hogy mik vannak? :p
2010. jún. 30. 19:21
 73/77 A kérdező kommentje:

Azt már saját magatokban kell lerendeznetek hogy nem saját erőből álltok fel hanem segg alá van rakva...persze így biztos könnyebb!!

De én is kaphattam volna lakást és autót is megtehették volna a szüleim de NEMET mondtak mert tudták ha a seggem alá teszik akkor nem fogok "harcolni" és szerintem teljesen igazuk volt és ennek semmi de semmi köze a féltékenykedéshez vagy az önzéshez!

Én nem sajnálom senkitől az autóját vagy a lakását,de nem mindegy honnan van és miből...!

2010. jún. 30. 19:47
 74/77 anonim ***** válasza:
64%
Ha annyira nem sajnálod, akkor egyáltalán mit foglalkozol azzal, hogy kinek honnan van? De komolyan? Neked nincs nagyobb problémád, mint ezen forogni, hogy egyeseknek "segg alá" van rakva a kocsija? Aki kocsit vagy laptopot kap a szüleitől az akassza fel magát vagy mi? Simán irigy vagy és frusztrált, mert ha nem lennél, akkor le se sz@rnád másnak mije honnan van...
2010. júl. 5. 13:30
 75/77 anonim ***** válasza:
Ha az egyenlő feltételeket és igazságosságot keresném az életben, nagyon nem a "segg alá rakott" laptopnál kezdeném...
2010. júl. 5. 13:37
 76/77 anonim ***** válasza:

én kaptam lakást a szüleimtől és nekem is első szempont lesz, hogy a gyerekemnek is adjak majd. nincs ezzel semmi gond, ha az ember megteheti. (egy idő után meg úgyis a gyerek örököl)

dolgozom, azóta nem is kapok és nem is kérek egyéb támogatást.

lepontozhat aki sajnálja tőlem.

2010. júl. 5. 13:54
 77/77 anonim ***** válasza:
ja és nincs mit lerendeznem, meg szégyenkeznem, hogy nem saját erőből lett. miért lenne ez ciki, egyáltalán nem az, mint ahogy az ellenkezője sem. mindkettő egy élethelyzet
2010. júl. 5. 13:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!