Szerintetek mi a "feladata" egy szülőnek miután a gyerek leérettségizik?
Férjem lánya(előző házzasság)már befejezte az iskolát,valami tanfolyamot végez amivel nem nagyon fárad el de mégis természetesnek veszi hogy még elkell őt tartani:albérletük fizetése,telefonszámla fizetése,laptop vásárlása...de nem dolgozik!
Szerintem felháborító!
Ez tényleg így megy manapság?
Amikor én jártam suliba már és nem volt az olyan rág,27 éves vagyok akkor érettségi előtt is magamnak kellett ezeket megteremteni,és nem a pénz miatt,de így az értékítélete nagyon elvan fedítve szegény lánynak...
Azt már saját magatokban kell lerendeznetek hogy nem saját erőből álltok fel hanem segg alá van rakva...persze így biztos könnyebb!!
De én is kaphattam volna lakást és autót is megtehették volna a szüleim de NEMET mondtak mert tudták ha a seggem alá teszik akkor nem fogok "harcolni" és szerintem teljesen igazuk volt és ennek semmi de semmi köze a féltékenykedéshez vagy az önzéshez!
Én nem sajnálom senkitől az autóját vagy a lakását,de nem mindegy honnan van és miből...!
én kaptam lakást a szüleimtől és nekem is első szempont lesz, hogy a gyerekemnek is adjak majd. nincs ezzel semmi gond, ha az ember megteheti. (egy idő után meg úgyis a gyerek örököl)
dolgozom, azóta nem is kapok és nem is kérek egyéb támogatást.
lepontozhat aki sajnálja tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!