Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi a "feladata"...

Szerintetek mi a "feladata" egy szülőnek miután a gyerek leérettségizik?

Figyelt kérdés

Férjem lánya(előző házzasság)már befejezte az iskolát,valami tanfolyamot végez amivel nem nagyon fárad el de mégis természetesnek veszi hogy még elkell őt tartani:albérletük fizetése,telefonszámla fizetése,laptop vásárlása...de nem dolgozik!

Szerintem felháborító!

Ez tényleg így megy manapság?

Amikor én jártam suliba már és nem volt az olyan rág,27 éves vagyok akkor érettségi előtt is magamnak kellett ezeket megteremteni,és nem a pénz miatt,de így az értékítélete nagyon elvan fedítve szegény lánynak...

2010. jún. 29. 14:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 A kérdező kommentje:

Mégcsak nem is élünk együtt a lánnyal,az anyjával él,nem sokat van jelen az életünkben tehát semmilyen szinten nem befolyásolja azt,a gyerektartás megy neki,egyébként az anyja pénzeli és az apjára haragszik mert ő nem teszi ezt(mert nem teheti meg,anyagi helyzetéből adódóan)

Szóval nem tudom mire lennék akkor irígy?

Mi éljük a kis életünket már évek óta,én csak látom hogy mit tesz ezzel a lánnyal az anyja de nem szólok bele mert nem az én dolgom csak szimplán kíváncsi voltam hogy tényleg ennyire "elfajuktak" volna a dolgok?!

Kaptam értelmes válaszokat is amik nem feltétlenül csak a pozitív válaszok...!!

2010. jún. 29. 22:00
 62/77 anonim ***** válasza:

Az életbe való kilökést nem szó szerint értettem,hanem képletesen.Egyébként mai az egyik szemszögéből elkényeztetés,az a másik szemszögéből természetes dolog.nagyon nem mindegy,hogy egy 30 éves felnőttről beszélünk,vagy egy pályáját éppen most kezdő fiatal lányról,aki még tanulni szeretne.Sejteni vélem,hogy a lány nem nagyon lehet 40 éves,sem pedig ahhoz közeli,az nyilvánvaló biológiai képtelenség lenne...S ezzel most tényleg nem kötekedni akarok,vagy szőrszálat hasogatni,de ezek az érveim az álláspontom mellett.

Régen Téged máshogyan neveltek,ez ok.Az a múlt,és a Te saját életed.Ez a jelen,és a lány élete.

2010. jún. 29. 22:10
 63/77 anonim ***** válasza:
38%

Én akkoris a kérdezővel értek egyet. És tényleg úgy lázszik, hogy ez egy ilyen önző sz@r világ, ahol csak a pénz számít. És ez a pénzmánia az embereket is tönkreteszi, mert már csak azt látják, abban tudnak mindent mérni. Ha valakinek mondjuk nincs pénze, akkor az már nem is ember? Nem hiszem el, hogy itt mindenki ilyen anyagias! És a kérdező nem írígy csak józanul gondolkodik, amit itt elég kevesen tudnak.

(Nyugodtan le lehet pontozni, akinek ez okoz örömet, csak rajta!)

2010. jún. 30. 08:59
 64/77 anonim ***** válasza:
31%
Lepontoztalak,örülj.
2010. jún. 30. 13:33
 65/77 anonim ***** válasza:
0%
Hűűűha! Ezt most megkaptam! Mi lesz így velem? :-)
2010. jún. 30. 15:46
 66/77 anonim ***** válasza:
67%
Neked mi közöd van hozzá egyébként, hogy a saját lányának mit ad meg és mit nem?
2010. jún. 30. 16:57
 67/77 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Nem olvastad el a kérdést?

Én nem szólok bele hogy mit kap és mit nem,a kérdésem nem úgy hangzik hogy:"Megmondjam neki vagy ne?!" hanem úgy hogy szerintetek ez normális dolog vagy nem?!

Itt akár lehetne szó a szomszédról ennyi erővel...remélem értetted...!

2010. jún. 30. 17:42
 68/77 anonim ***** válasza:
28%
Igen, szerintem akkor normális dolog, szereti a lányát, segíti. 21 évesen még nagyon fiatal, tanul, nem lopja a napot. Ha lakást venne neki se tartanám túlzásnak, de egy laptop pl. a mai világban már nem számít luxusnak.
2010. jún. 30. 17:52
 69/77 A kérdező kommentje:

lakást???

Jesszus anyám!!!

2010. jún. 30. 18:00
 70/77 anonim ***** válasza:
28%
Jajj hagyd már abba ezt a féltékenykedést, nagyon ciki :s
2010. jún. 30. 18:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!