Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi a "feladata"...

Szerintetek mi a "feladata" egy szülőnek miután a gyerek leérettségizik?

Figyelt kérdés

Férjem lánya(előző házzasság)már befejezte az iskolát,valami tanfolyamot végez amivel nem nagyon fárad el de mégis természetesnek veszi hogy még elkell őt tartani:albérletük fizetése,telefonszámla fizetése,laptop vásárlása...de nem dolgozik!

Szerintem felháborító!

Ez tényleg így megy manapság?

Amikor én jártam suliba már és nem volt az olyan rág,27 éves vagyok akkor érettségi előtt is magamnak kellett ezeket megteremteni,és nem a pénz miatt,de így az értékítélete nagyon elvan fedítve szegény lánynak...

2010. jún. 29. 14:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:
38%
Én csak annyit mondok Neked,hogy szerintem belőled az irigység beszél,hiába is tagadod,és felszínre tört a saját fiatalkorod miatti frusztráltságod.Engem nem fogsz félrevezetni!Huszonhét éves vagy,de hihetetlenül éretlen,és gyerekes,ráadásul mérhetetlenül irigy...Egyébként pedig ez a dolog apa és lánya magánügye lenne,Neked elvileg semmi közöd nincs hozzá. 23/L
2010. jún. 29. 19:01
 52/77 A kérdező kommentje:

Az én gyerekkorommal nem volt probléma,mintmár írtam örültem neki hogy így alakult mert értékelem az életem,azt h milyen nehéz és hogy CSAK munkából lehet megélni.

Ezt még néhányan gondolják így sajnos akiknek a szüleiben volt annyi kurázsi hogy mertek NEMet mondani és nem szeretetet vásárolni...!

2010. jún. 29. 19:37
 53/77 anonim ***** válasza:
56%

Kedves kérdező!

Látom már te is rájöttél,hogy komoly kérdéseket itt nem szabad feltenned,mert jó ha 1-2 ember válaszol magára a kérdésre..A többiek elképzelnek egy "rossz" embert,és már minden vagy csak rendes nem..Soha nem is értettem,hogy így ismeretlenül nem ismerve az előzményeket hogy mer bárki bárkit pocskondiázni...nem olvastam el az összes hozzászólást de gondolom már "irigy senkiházi" vagy aki betette a valagát a készbe..(az persze senkinek nem jut eszébe,hogy esetleg neked volt meg a lakásod,vagyonod,és hozzád tették be a valagukat..

Gondlom ezek után már kétszer is meg gondolod,hogy feltegyél egy komoly kérdést..

Ide csak olyan kérdéseket érdemes írni,hogy

- terhes vagyok?

- elhagyjam a barátomat mert nem tud rendesen szexelni?

- ki milyen pózban szeret szeretkezni?

Ha ilyen kérdéseid lesznek a jövőben több választ fogsz kapni mint erre a kérdésre..

Üdv

2010. jún. 29. 19:41
 54/77 anonim ***** válasza:
0%

Ma 19:01-es válaszoló vagyok,Ha valaki nem bírja elviselni a negatív véleményeket,vagy kritikát,az ne írjon ki ide kérdést!Se komolyat ne,se más milyet,ugyanis nem is érdemes.Úgyis csak azok a válaszok fognak tetszeni Neki,amelyek az Ő igazát szajkózzák.

Egyébként az én szüleim MINDIG MINDENRE NEMET MONDTAK,amim van,azt önerőből értem el.Mindezek mellet is úgy gondolom,hogy szimplán irigy vagy.Ez a véleményem.H a valakinek nem tetszik,akkor sajnálom,hagyja el ezt az oldalt,és éljen burokban továbbra is.

2010. jún. 29. 20:40
 55/77 A kérdező kommentje:

Nem értem miért lennék irígy???

Nekem megvan és volt mindenem!!!

Önerőmből de megvan mindenem,akkor mire lennék irígy?

2010. jún. 29. 20:42
 56/77 anonim ***** válasza:
77%

Itt nem negatív kritikák vannak.Itt mindenki egy emberi tulajdonsággal ruházta fel a kérdezőt úgy,hogy soha nem is látta,nem ismeri,nem tudja kicsoda,micsoda..

feltett egy kérdést! Erre mindenki lehordja minden szarnak!!! Miért nem lehet a kérdésre válaszolni,és nem elkönyvelni a kérdezőt rossznak???Itt mindenki magából indul ki???

Miért lenne irigy? Mert szerinte ideje lenne a felnőtt gyereknek a lábára állnia? nem azt írta,hogy egy fillért sem adnának tovább,hanem,hogy kötelesek-e egy felnőtt embernek a számláit,albérletét fizetnie,úgy,hogy az illető felnőtt"gyerek" lépéseket tenne azért,hogy a saját lábára álljon...

Ez miért irigység???

Én személy szerint imádom a fiamat.Amíg nem a lábára támogatom lelkileg és anyagilag is..de ha azt veszem észre,hogy 30 évesen még mindig kihasznál akkor bizony megvonnám tőle a pénzt..Mindenkinek magának kell boldogulnia felnőtt ember létére..Azt,hogy a szülő segíti később is,azért hálásnak kell lennie..

2010. jún. 29. 21:01
 57/77 anonim ***** válasza:
5%

Csak tudod,itt nem egy 30,hanem egy 18 éves lányról van szó,akit az apja támogat,mert megteheti,és mert még tanul.Én nem látom a problémát.Nem értem,miért kéne egy 18 éves gyereket kilökni az életbe,ha nem muszáj és nem kötelező.Szenvedhet és dolgozhat még bővel élete során.Akkor most hol itt a baj?Az probléma,hogy 18/20 évesen bulizik és tanul?Ha az apja ezt támogatja,az az Ő döntése.Szerintem ez a kettejük dolga,nem az élettársé/új feleségé.

Szóval ha ezek után is azt mondod,nem az irigység motivál,nem tudom milyen alapon és jogon szólsz bele a lány életébe.Nem vagy az édesanyja.Akár negatív,akár pozitív irányban fog változni a lány a későbbiek folyamán,nem a TE ügyed lesz,hanem az édesapjáé.Legalábbis amíg nem a TE pénzed bánja mindezt,hanem a párodé,amit direkt erre szán,hogy a saját gyerekét támogassa.

Különben meg savanyú a szőlő,innen fúj a szél.Az önző emberen könnyű átlátni,ehhez nem kell lélekelemzést végezni.Néhány mondata után világos,mi motiválja.

2010. jún. 29. 21:44
 58/77 A kérdező kommentje:

Egy kommentemben sem írtam hogy az apja tartja el a lányt,azt sem 18 éves!!!!!!!!

Csupán a lényeget írtam le a teljesség igénye nélkül!

Hát gratulálok az elemzéshez!

2010. jún. 29. 21:48
 59/77 anonim ***** válasza:
24%
Köszönöm szépen!Keresd csak továbbra is a kibúvókat,nehogy egyszer őszintén kelljen válaszolnod!Ügyesen terelsz!
2010. jún. 29. 21:50
 60/77 anonim ***** válasza:
47%

Én sehol nem olvastam,hogy azt írta,hogy a lány 18 éves..

És azt sem olvasom sehol.,hogy ki akarják lökni az utcára,hiszen albérletben lakik amit az apuka fizet..A számlákat amiket csinál az apuka fizet..Hol olvastad,hogy 18 éves,és szegény ki akarják dobni??

2010. jún. 29. 21:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!