Ha közös kasszán vagyunk, nem úgy illik, hogy közösen megbeszéljük mire költjük el azt a kevés pénzünket?
Hónapos óta gyűjtögetünk, hogy a kisszobát felújíthassuk és vehessünk pár gyerekholmit, mert már szeretnénk gyereket. A félretett pénzünkből (100 ezer ft) kivett a párom 50 ezret, mert ő venni akart magának egy márkás cipőt, meg 2 pólót (Adidas pólók és puma cipő). Egy hónapban 10 E ft-t tudunk csak félrerakni. Eddig nem volt gond neki, hogy kínai ruhákban jár (én is), most hirtelen fontos lett neki a márka.
Kezdem úgy érezni, éretlen még a gyerekhez.
Akinek van gyereke tudja, hogy egy baba nem 1-2 ezer ft-ba kerül. :(
Nem sajnálom tőle, de azért mégis mérges vagyok, hogy én ott spórolok ahol tudok, ő meg költekezik. :S
26N
Nah persze, a gyereket meg, szegényt aztán kell vinni úgy-e pszihológushoz, mrt valamit nem kaphatott meg??:))
Én se kaptam meg nagyon nagyon sok mindnet, és??????
Azért egy egyszeri alkalom miatt csak nem fogom felrúgni a 7,5 évet!
És kedves 37%-os! Nem hallgatok rád, mert butaságokat beszélsz. Ilyen hozzáállással max egy guminővel lehetne több éves kapcsolatod!
Jesszus 37%-os te tényleg baromságokat írsz!Nehogy már 50 e ft-on múljon 1 kapcsolat.Oké nem volt szép h ezt csinálta a kérdező párja meg is ér 1 beszélgetést de ez még nem válóok.Főleg h nincs még gyerek!
Kérdező!Elnézést az offért!
Szóval szerintem ülj le és beszélgess a pároddal h ezt nem lehet így csinálni mert ha lesz gyerek nem fog tudni elkölteni 50e ft-ot 1 pár cipőre és 2 pólóra mond meg neki h nem sajnálod tőle de ha legközelebb kiakar venni pénzt szóljon neked mert nem szeretnél 1x pórul járni h vennél ki és kiderül h nincs semmi.1 beszélgetést megér.Egyébként meg ne figyelj a gyagyás kommentekre.Nagyon sok a rossz májú ember akik irigyek!Én biztos vagyok benne h szeretitek 1 mást.
Ja és én is kb 6 évig szedtem a gyógyszert 8 hónapig nem estem teherbe.Nálam 9 hónap volt a tisztulási idő.
Egy 1 éves kis csaj anyukája:)
Köszönöm. Lehet, hogy nálam is eltart 1 évig, de lehet hogy nem.
Leültem vele beszélni, elmagyaráztam neki mindent. Azt mondta ha ennyire zavar a dolog, visszaviszi a 2 pólót meg a cipőt. (Mióta hazahozta, ott hever az asztalon)
Mondtam neki, hogy aludjon rá egyet. Ha a lelkiismerete úgy kivánja, vigye vissza. Ha nem, akkor ne.
Én nem vitetném vele vissza a cuccot.Mert azt hinné sajnálom tőle.De én biztos megmondanám neki h többet ilyet ne csináljon.Ez az én véleményem.Bújj oda hozzá mond meg neki h szereted és nem az a baj h megvette a cuccokat hanem az h nem szólt h kivette a pénzt a kasszából.
Az 1 éves kis csajszi anyukája
Itt a pont az előttem szólónál. Szerintem is ez a tökéletes megoldás. :-)
Sok sikert Nektek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!