Ha közös kasszán vagyunk, nem úgy illik, hogy közösen megbeszéljük mire költjük el azt a kevés pénzünket?
Hónapos óta gyűjtögetünk, hogy a kisszobát felújíthassuk és vehessünk pár gyerekholmit, mert már szeretnénk gyereket. A félretett pénzünkből (100 ezer ft) kivett a párom 50 ezret, mert ő venni akart magának egy márkás cipőt, meg 2 pólót (Adidas pólók és puma cipő). Egy hónapban 10 E ft-t tudunk csak félrerakni. Eddig nem volt gond neki, hogy kínai ruhákban jár (én is), most hirtelen fontos lett neki a márka.
Kezdem úgy érezni, éretlen még a gyerekhez.
Akinek van gyereke tudja, hogy egy baba nem 1-2 ezer ft-ba kerül. :(
Nem sajnálom tőle, de azért mégis mérges vagyok, hogy én ott spórolok ahol tudok, ő meg költekezik. :S
26N
Hát igazad van.Meg kellett volna ezt beszélnie veled. Ha már együtt döntöttetel, hogy a baba számára gyűjtötök. De amúgy már terhes vagy? Mert ha még nem, akkor lehet, hogy azért vett el, azzal a szándékkal, hogy majd visszateszi a pénzt amikor teherbe esel.
De megkérdezted, hogy milyen alapon vette el a pénzt? S mit mondott?
Egyértelmű, hogy megbeszélem, ha kiveszem a pénz felét. Most mindegy, hogy a 100 ezernek a felét, vagy a 20 Milliónak. Kérdezd meg, járj a végére, hogy ezt hogyan gondolta. És kérdezd meg hogy a maradék 50-t akkor te magadra költheted?
Egyébként egy baba rengetegbe kerül havonta :(:(:(:(
Mikor hazajött, láttam nála a szatyrokat, hogy mit vett.
Múlt héten voltunk egy bababoltban, egy-két dolognak felírtuk az árát, hogy kb. még mennyi ideig kéne spórolni.
Még nem vagyok terhes, de folyamatosan próbálkozunk.
3 hónapja hagytam abba a gyógyszert, nem tudom mennyi idő mire teljesen kiürül a szervezetemből. (6 éve kezdtem el szedni)
Azt mondta, hogy kellett neki egy új cipő, mert a régi elszakadt. Ezt megértem, de az a megoldás, hogy rohanok és egy 35 ezres cipőt veszek?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!