Miért csinált ilyet a feleségem? Az összes itthon tartott spórolt pénzünket betette a saját számlájára aznap, amikor megszűnt a munkahelyem.
Szerintem nem tisztel eléggé. Érd el, hogy tiszteljen ( nem arra gondolok, hogy pl verd meg :D).
Aztán szerezz munkát, hogy visszakapd a pénzt.
Ha ez megvan biztosítsd be magad te is, és ezentúl figyelj jobban oda, legyél gyanakvóbb, és soha ne bízz meg a feleségedben 100%-ig.
De lehet, csak azt akartam, hogy ne legyen az veled is mint sok más emberrel, hogy pl. kirúgják aztán otthon van nem dolgozik csak fekszik, a pénzt meg elveri, játékgépezik stb stb. Vagy kitudja mire gondolt, azért sok szerencsét szerintem itt még akkora nagy baj nincs. Találj munkát és kérd vissza a részed.
Azt tanácsolom, hogy egy ideig várj. Abban a pillanatban, ahogy lesz melód, és kiveszi a pénzt, azonnal tedd be a te számládra, és a fizetésed soha többé ne add haza teljesen. Ajd neki egy x összeget a háztartásra rezsire miegymás, a többit tartsd magadnál. Ezzel meg lehet tanítani a tisztességes viselkedése. Milyen rohadt magatartás már, hogy ha vki elveszti a munkahelyét, rögtön menekítik előle a pénzt, mert a munkanélküliség biztos alkoholizmussal meg játéggépezéssel jár együtt :S:S:S
Viszont a legjobb volna, ha megkérdeznéd, hogy ezt mégis hogy gondolta. Ha nem vagy hajlamos se a pénzszórásra/ivásra stb. akkor nem értem a dolgot, és semmi logikus magyarázatot nem találok.
Szia! Én is egyből arra gondoltam, hogy azért csinálta, hogy ne vesszél el, ne akkor kezd el munkát keresni, amikor már nincs egy árva krajcárotok se. Az utolsó mondatod arra enged következtetni, hogy megfordult a fejedben, hogy elhagyjad, nyilván nem ezért...
Üdv.
Szerintem azert hogy nehogy elherdald a penzt!
Igen jo ember lehetsz hallod e ha a feleseged megcsinalta ezt!
Keress munkat, es akkor minden rendben lesz megint!
Minden jot, igen tetszett a kerdesed!
Miért van egyáltalán otthon a spórolt pénz? Nem bíztok a bankokban? Pedig ott még ha lekötöd némi kamatot is kaptatok volna rá, és most nem lenne min rágódni!
Miért kell a reggeli kávézáshoz pénz? A kocsmában kávézol? Akkor érthető a feleséged reakciója.
Én bevásárolok egy hónapra mindent ami kell, aztán már csak le kell venni a polcról. A kávét is magam főzöm, olcsóbb is, jobb is, és nem kell reggelente aprót keresgélnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!