Ha nincs most munkahelyem nálam maradhat a gyerek?
A feleségem tegnap előtt halt meg...van egy 2 éves gyerekünk de én meg kb 1 hete felmondtam. Így lehet az enyém a gyerek? Bocs erről semmit nem tudok.
28/F
Oszinte reszvetem...
Szerintem nalad maradhat a gyermek, hisz te vagy az apukaja, ugyanannyi jogod van hazza. Ha nincs veszelyben a megelhetesetek, akkor miert ne maradhatna...? Gondolom segitseget kaptok rokonoktol, baratoktol...
Sok Erot kivanok Nektek!
Amugy Te tetted fel tegnap azt a kerdest, hogy milyen azoknak az elete, akiknek kiskorukban meghalt az anyukajuk?
Részvétem :(
Igen, nálad maradhat ha el tudod tartani. Szóval ha van rá pénzed.
ez nagyon szomorú
ilyen helyzetben a gyereknek szerintem sokszorosan is az az érdeke,hogy veled maradjon
és ahogy előttem is írták, számos lehetőséged van segítséget kérni ehhez
a párom nővére is úgy özvegyült meg,hogy még pocakban votl a baba
a fiú már 9 éves és egy kiegyenseúlyozott, kedves, jól nevelt mindamelett kellőképpen vagány fiúcska aki tudja ki volt az apja, nagyon helyén kezeli a dolgokat az apjával kapcsolatban
ha gondolod privátban megadhatom a sógornőm e-mail címét, hátha tud segíteni, gyakorlati tanácsot adni....
Köszi.
Nem én tettem fel a kérdést.
Amúgy persze, van pénzem el tudom tartani. Csak kíváncsi voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!