Ha közös kasszán vagyunk, nem úgy illik, hogy közösen megbeszéljük mire költjük el azt a kevés pénzünket?
Hónapos óta gyűjtögetünk, hogy a kisszobát felújíthassuk és vehessünk pár gyerekholmit, mert már szeretnénk gyereket. A félretett pénzünkből (100 ezer ft) kivett a párom 50 ezret, mert ő venni akart magának egy márkás cipőt, meg 2 pólót (Adidas pólók és puma cipő). Egy hónapban 10 E ft-t tudunk csak félrerakni. Eddig nem volt gond neki, hogy kínai ruhákban jár (én is), most hirtelen fontos lett neki a márka.
Kezdem úgy érezni, éretlen még a gyerekhez.
Akinek van gyereke tudja, hogy egy baba nem 1-2 ezer ft-ba kerül. :(
Nem sajnálom tőle, de azért mégis mérges vagyok, hogy én ott spórolok ahol tudok, ő meg költekezik. :S
26N
Mondták a szüleim (átjöttek délután, és látták hogy ideges vagyok, ezért elmondtam nekik), hogy ők szívesen adnak ha kell pénz.
De 26 évesen már cikinek érezném, hogy ők támogassanak. :(
ma 17:19!
Azért szeretem ezt az embert, mert a 7,5 év alatt most történt először ilyen.
De ha te egy ilyen miatt szakítasz, hát neked se lehet sok eszed...
ma 17:19!
Ja és tanulj meg helyesen írni! Ez egy jó tanács!
Hát igen nem szabadna ide ki irj egy ilyen kérdést, hiszen az egész elfajul egy idő után, kiderül, hogy nem szeret a párod, esztelen vagy, jah és ő is az...Úristen!! Megint kezdenek előjönni a tökéletes kapcsolatban élők!!:))
El se olvasd az ilyen válaszokat, ahol egy 2 perc alatt le elemzik a te 7,5 éves kapcsolatodat..szánalmas..
Inkább mosolyogj..én is 1 kérdést irtam ki ami szemlyes volt, de felfogadtam, hogy többet soha...Nekem is ugyanannyi éve van párom, és egy kérdés által ugyanigy lehordtak..és képzeld, még a végén ki is derült, hogy nem is szeretjük egymást:)))
Amúgy én már vagy az 5ik kommentemet irom:D
Régen olvastam egy kérdést, hogy a lány nővére megtalálta a lány pasiját vmi társkereső oldalon, és kérdezte hogy mit tegyen.
És vki letámadta, hogy még ennyi szabad teret sem hagy a pasijának, miért le lehetne egy párkapcsolatban levő ember beregisztrálva egy társkeresőre? Na akkor dobtam egy hátast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!