Ha neked és párodnak jol menne a sora pénzileg, hogy tennél? Az édesanyáméknak minden hónapban kölcsön kell adni amit persze vissza is adnak! A párom szerint használják a pénzünket, szerintem viszont igen is segítsünk ha tudunk! Mi a normális?
én mindenképpen segítenék.még akkor is,ha nekem le kellene mondanom bizonyos dolgokról így meg pláne.Ha a férjem ellenezné akkor a tudta nélkül.De azon elgondolkoznék,hogy milyen emberrel élek együtt.Én sokszor adtam az anyámnak,és sosem kölcsön.Amikor nekünk volt rá szükségünk Ő is adott és adna is szó nélkül.
De így,hogy csak kölcsönről van szó nem értem a párod,ha nektek az a pénz akkor nem is hiányzik.
Ha jóban vagyok velük, és nekem jól menne, mindenképp adnék.
Esetemben pl. apámnak nem adnék, mert egy zsugori, aki a nőket lenézi, anyut viszont mindenképp segíteném.
Szia!
Mindenképpen segitenék hiszen anyu mindig nekem és a tesoimnak vett meg mindent magára sosem gondolt!
Sajnos nem tudok segiteni anyagilag de ha lenne adnék szó nélkül.
19:07 vagyok. Havi 10-20 ezer ft-al támogatom őket, meg néha tankolok az autójukba, veszek nekik, vitamint, gyógyszert. Én kb havi 110000 ft-ot keresek és ebből próbálok ennyit segíteni. Anyám hozott a világra, ők neveltek fel, az a minimum, h a lehetőségekhez képes meghálálom ezt nekik.
Kedves kérdező, mi a nemed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!