Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha neked és párodnak jol...

Ha neked és párodnak jol menne a sora pénzileg, hogy tennél? Az édesanyáméknak minden hónapban kölcsön kell adni amit persze vissza is adnak! A párom szerint használják a pénzünket, szerintem viszont igen is segítsünk ha tudunk! Mi a normális?

Figyelt kérdés
Nem ön hibájukbol vannak rossz anyagi körülmények között!
2009. ápr. 15. 18:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
80%

Anyukamat mindenkeppen segitenem ha kellene, apamat viszont soha (nyilvan meg van ra az okom).

A parodat szerintem hagyd ott, mert nem eltek ti annyira joban, hogy osszekossetek az eleteteket! A kommentjeidbol itelve csak elvagytok egymas mellett, olyan langyosvizszeruen, ugye jol gondolom?

Szerintem pakolj, es hagyd ott, keress masik tarsat magadnak!

2009. ápr. 16. 16:32
 22/24 A kérdező kommentje:
Szeretnék elmenni,de nem merek!30 vagyok,elvoltam eddig nyomva!
2009. ápr. 16. 16:49
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Szeretnél elmenni de nem mersz?????

Ne haragudj de ezt nem értem,van ilyen a mai világban?

Hány gyerek köt hozzá akiket nem tudsz eltartani otthont teremteni nekik 8-9???

Mivel zsarol,mi lesz ha elhagyod?

Hogy lehet valakivel így együtt maradni?

Ne is haragudj,de ha én menni akarnék,megkötözni sem tudna a férjem,pedig 3 gyerekünk van.

Mi az,hogy valakit nem lehet elhagyni ha el akarod?

Ilyen nincs már ne is haragudj.

Szedd össze magad,és változtass az életeden,hisz fiatal vagy még.Vagy mit gondolsz,ezt a maradék 70 évet még leélheted így valaki mellett akivel nem vagy boldog?

Elveszed a lehetőséget így magadtól,hogy rátalálj az igazira.

MENEKÜLJ!!!!!

2009. ápr. 16. 17:36
 24/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Igazad van!
2009. ápr. 16. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!