Ha neked és párodnak jol menne a sora pénzileg, hogy tennél? Az édesanyáméknak minden hónapban kölcsön kell adni amit persze vissza is adnak! A párom szerint használják a pénzünket, szerintem viszont igen is segítsünk ha tudunk! Mi a normális?
Anyukamat mindenkeppen segitenem ha kellene, apamat viszont soha (nyilvan meg van ra az okom).
A parodat szerintem hagyd ott, mert nem eltek ti annyira joban, hogy osszekossetek az eleteteket! A kommentjeidbol itelve csak elvagytok egymas mellett, olyan langyosvizszeruen, ugye jol gondolom?
Szerintem pakolj, es hagyd ott, keress masik tarsat magadnak!
Szeretnél elmenni de nem mersz?????
Ne haragudj de ezt nem értem,van ilyen a mai világban?
Hány gyerek köt hozzá akiket nem tudsz eltartani otthont teremteni nekik 8-9???
Mivel zsarol,mi lesz ha elhagyod?
Hogy lehet valakivel így együtt maradni?
Ne is haragudj,de ha én menni akarnék,megkötözni sem tudna a férjem,pedig 3 gyerekünk van.
Mi az,hogy valakit nem lehet elhagyni ha el akarod?
Ilyen nincs már ne is haragudj.
Szedd össze magad,és változtass az életeden,hisz fiatal vagy még.Vagy mit gondolsz,ezt a maradék 70 évet még leélheted így valaki mellett akivel nem vagy boldog?
Elveszed a lehetőséget így magadtól,hogy rátalálj az igazira.
MENEKÜLJ!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!