Barát az ilyen? Lehet én reagálom túl?
Figyelt kérdés
Barátaink meghívtak egy hétvégére a nyaralójukba, de enyhe célzást tettek arra, hogy a kislányunkat ne vigyük magunkkal (két éves, nincs vele semmi gond, tud viselkedni stb.) Tudják, hogy nehezen tudjuk megoldani a gyerekfelügyeletet.
És még hozzátartozik, hogy ők most várják első babájukat.
Engem ez teljesen felháborított (majd én eldöntöm mikor hová nem viszem magammal a lányomat).
Máshol is voltak ennyire "kedvesek" a barátok?
2010. jún. 21. 13:11
41/42 anonim válasza:
unokatesoménél két pici van de szerveznek külön programokat,attól h gyerek van még nekik is kell élni,szórakozni,kettesben lenni ,lehet h ragyog nálatok a ház meg eléjük van téve a kaja,de férjed valószinű megunja h nem lehet kettesben veled,meg nem tudsz gyerek nélkül levegőt se venni és előbb utóbb másik nő után néz...te meg maradhatsz a gyerekkel otthon egyedül...
42/42 anonim válasza:
juj, ez meredek, de kérdező, tényleg már annyian hozták fel a férjedet.....ő hogy áll hozzá????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!