Barátaink meghívtak egy hétvégére a nyaralójukba, de enyhe célzást tettek arra, hogy a kislányunkat ne vigyük magunkkal (két éves, nincs vele semmi gond, tud viselkedni stb.) Tudják, hogy nehezen tudjuk megoldani a gyerekfelügyeletet.
És még hozzátartozik, hogy ők most várják első babájukat.
Engem ez teljesen felháborított (majd én eldöntöm mikor hová nem viszem magammal a lányomat).
13:26 vagyok. lehet, hogy félreértettél: de én is azt akartam kifejezni, hogy maximálisan az oldaladon állok és megértem a csalódottságod. nem ez jött le?
2010. jún. 21. 13:51
22/42 anonim válasza:
én ahova csak lehet viszem a gyerekem, így szocializálódik, sok emberrel találkozik és ez jó, vele vagyok, mert később úgyis az lesz h anya megy a munkába, anya jön a munkából, szeretek vele lenni és ő is velem....ez nem zárja ki h legyenek olyan programok amikben ő nem vesz részt, mert persze erre is szükség van, de ezt szeretem ÉN eldönteni
2010. jún. 21. 13:54
23/42 anonim válasza:
Ez tényleg nem volt fair húzás de megkérdetném azért a barátokat h mégis mit akartak evvel.Persze megmondanám nekik azt is h a gyerekkel számíthatnak ránk viszont ha a gyerek nem kell akkor mi se kelljünk.Ha ezt megérti jó ha nem akkor nem.
2010. jún. 21. 13:54
24/42 A kérdező kommentje:
Különben rá szoktuk bízni a kislányomat másokra (nagymama, ismerős stb.) nem ez a gond, bár hozzáteszem a nagymama 300km-re van és igencsak össze kell szervezni a gyerekfelügyeletet. Hanem az amit az egyik válaszoló nagyon jól megfogalmazott: nem nekik kell ezt eldönteni, hanem a szülőknek.
2010. jún. 21. 13:55
25/42 anonim válasza:
Már bocsi hogy ezt írom,de nem lehet hogy csak Ti gondoljátok úgy hogy viselkedik a gyerek? Unokatesóm gyereke is teljesen idegesítő,akaratos,üvöltözik,verekszik.De szerintük nagyon jól nevelt. A kistesóm soha nem csinált ilyeneket,vele mindenhova ellehetett menni. Senki nem mondta hogy ne vigyük valahova...
2010. jún. 21. 13:58
26/42 A kérdező kommentje:
13:26-os! értelek, és köszönöm a megnyugtatást! mégsem egyedül vagyok a Marson!!! :)
2010. jún. 21. 13:59
27/42 anonim válasza:
Kissé érdekesnek tartom, hogy aki nem olyan választ adott, hogy 'jujj igazad van, ne más döntsön' azok elég erősen le lettek pontozva, de ez mellékes. Ha ők hívnak kérhetnek/utalhatnak rá, hogy mit vagy kit vigyetek magatokkal, bár jelzem NAGYON NAGY ILLETLENSÉG!
Így én sem mennék el, de attól függetlenül szerintem egy két éves gyereket egy hétvégére nyugodtan másra lehet bízni, neki is szokni kell a különlétet illetve a szülőknek is kell a kikapcsolódás.
2010. jún. 21. 14:07
28/42 anonim válasza:
Hát ha az én barátnőm mondta volna ezt akkor a mondat folytatása az lett volna, hogy akkor köszönjük a meghívást de sajnos nem tudunk elmenni a párommal, mert mihozzánk tartozik a gyerekünk is. egy család vagyunk és ha nem akarják a gyerek zsivajt akkor sajna mi sem tudunk menni.
2010. jún. 21. 14:09
29/42 A kérdező kommentje:
Jelzem, nem pontoztam lefelé senkit sem, max. semlegeset.
Dehát nemcsak én pontozok!
Attól még lehet, jó egy válasz, hogy nem velem ért egyet, ha normálisan van megfogalmazva és ész érvekkel magyaráz.
2010. jún. 21. 14:13
30/42 anonim válasza:
Borzalmasan túlreagálod. Nem kell a gyereken csüggeni 18 éves koráig. Azon kívül bizony más házába nem te döntöd el hogy mit, kit viszel... Az nem kikapcsolódás hogy viszed a gyereket, ugyanolyan mint otthon, csak egy más helyszín. Lehet hogy a várandós barátod is pihenésre vágyik, lehet hogy a férjed is szeretne veled kettesben lenni. Nem attól lesztek család, hogy mindig egymás s*ggében vagytok. Másra szoktál figyelni a gyerekeden kívül? Sajnálom szegény párod, családod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!