Igazam van, vagy csak én reagálom túl?
Csak sajnos nem ez volt az első eset, hogy nem álltak ki mellettem.
Másik meg hogy nagyon utálom, hogy akkor nagy a szájuk mikor az illető nincsott akit kibeszélnek. Csak sajnos hozzá vannak szokva hogy én vagyok a nagyszájú és helyettük is elmondom amit ők nem mernek. és mindig én vagyok a rossz....
Szerintem nem reagáltad túl. Mondjuk én nem írtam volna nekik sms-t, annyit sem ér az egész szitu.
Ezután ne legyél olyan nagyszájú, akkor majd maguknak kell megoldaniuk a helyzeteket. Nem vagy az anyukájuk, hogy helyettük beszélj. Főleg úgy, hogy gondolom, téged is jól kitárgyalnak a hátad mögött. Milyen barátok ezek?
Szerintem is igazad van, főként, hogy ők lázítottak, hogy menjetek haza és felejtsétek el a bulit.
De szerintem se szakítsd meg velük a "barátságot" (főleg, hogy a társaság sem tűnik megbízhatónak, akik késtek, szóval ők sem mintabarátok lehetnek), inkább fogd fel lazábban: legközelebb rázós helyzetben maradj csendben, mindenki álljon csak ki saját magáért, engedj nekik is teret. Arra szerintem jók, hogy eljárjatok szórakozni, de mellettük keress igazabb barátokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!