Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl reagálom? Vagy igazam van?
Figyelt kérdés
a barátom elment egy buliba és táncolt egy csajjal,én nemtudtam elmenni mert apuéknak kellet segitenem.és hát kicsit rosszul esik és megfogadtam hogy nem nyulhat hozzám:SSSSS2009. szept. 6. 18:24
1/7 anonim válasza:
Lehet túl reagálod. Néha kell külön is elmenni szórakozni. Nem szabad rövid pórázra kötni a párod. Így hamar elveszíted. Ha több is volt akkor viszont nem. De a kérdésben csak a tánc szerepel.
2/7 anonim válasza:
attól függ milyen tánc volt. mert ha csak egymás előtt lötyögtek, az semmi. De ha már közben ment a tapi is akkor jogosan haragszol rá, de azért ennyire ne reagáld túl, ha tényleg csak tánc volt!!beszéld meg vele, hogy többet ilyet ne csináljon, mert ez rosszul esik neked!
3/7 A kérdező kommentje:
csak szimpla tánc volt!
2009. szept. 6. 18:45
4/7 anonim válasza:
csak túlreagálod!! beszéljétek meg !!!
5/7 anonim válasza:
Egyértelműen túlreagálod!!
Hány éves vagy?
6/7 anonim válasza:
Igen, lehet túlreagálja, nem vagyok vészjósló, de honnan lehet tudni hogy egyszerü tánc volt? Minden a bizalomon függ. Ha megbízól bene akkor nincs baj. De nem tudok vállaszt adni, mert sem téged sem a barátodat nem ismerem.
Szoval kitartás.
7/7 anonim válasza:
tényleg attol függ milyen tánc volt?? kavarás? mert ha ő odadörgölte más csajnak akkor hozzám ne dörgölje utána.igy jogos.miért nem lehet normálisan a haverokkal bulizni ha nem vagy ott. DE ugye ezt nem tudjuk mert ha tényleg csak lötyögtek akkor nem gáz. 3 ha idegen csajjal táncol akkor miért táncol vele? minek táncolnak ált a palik vadidegen csajjal ha van nőjük?? hacsak nem flörtölgetni akarnak. mert köztudott h mamár sajna az embrek többsége miért megy diszkóba, s mi megy 1es helyeken.amugy mi 3éve vagyunk 1ütt és nem is megyünk 1más nélkül bulizni. és nem a rövid póráz miatt,hanem mert ha én nem megyek, ő sem megy és forditva sem.mert nem érezzük ugy jol magunkat és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!