Mihez kezdjek ezzel a helyzettel? Én reagálom túl, vagy igazam van? Hogyan vehetném rá hogy aktívabb legyen?
Annak idején, mikor még a bátyámmal meg se születtünk, anyunak is ugyanez volt a problémája. Ő végül hazaköltözött és rövid időn belül apu is észhez tért. Anyu visszaköltözött, mi megszülettünk és azóta is boldogságban és békességben élünk.
19/L
volt már olyan gondolatom,hogy ezt a kérdést kiirom...bár mi fiatalabbak vagyunk,párom 24,én 22...
és ő csak 8 órát melozik,az sem fizikai meló...
utána kaja,sorozat,félóra-óra szex,sorozat,alvás
és ennyi....
én melozok plusz még egyetem,de akkorsem az az igényem,hogy minden délután-este otthon feküdjek
és a borzasztó az,hogy rászokott a 8as lefekvésre,pedig reggel csak 8ra jár melozni...
nélküle ne menjek sehova,8után gépet kapcsoljam ki,és énis aludjak,mert ő nemtud ugy aludni ha pl én netezek...
kiváncsi leszek az "okosok" mi jokat irnak...űbár ugyis annyit fognak,hogy hagyd ott...
Nem erre mondják hogy vagy megszoksz, vagy megszöksz?
mások vagytok. A külön költözés nagyon jó megoldás lehet.
A, hagyd ott! Soha nem fog megvaltozni, ezt hidd el! A szavaidbol ugy veszem ki, hogy gyereketek meg nincs, gondolom nem is akarsz tole. Hat akkor? Koltozz el tole, keressel mast, vagy meg egyedul is jobb elni. Igy minek egyutt elni valakivel, akivel csak a gond es a bosszusag van?
Amugy betont hord az automosoban? Ez milyen munka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!