Mihez kezdjek ezzel a helyzettel? Én reagálom túl, vagy
igazam van? Hogyan vehetném rá hogy aktívabb legyen?
Kedves utolsó, szó sem volt arról, hogy a kérdező gyerekvállalással változtatná meg a párját, valamit félreértettél...
2009. nov. 1. 15:28
22/41 A kérdező kommentje:
Lehet hogy tényleg haza utazom pár napra,vagy hétre.
Nem fog változni ha elköltözöl sem. Nálunk dettó, csak én a második babánkat várom tőle és ő tényleg betont hord. Ha szólok, hogy töltsön már velünk is pár percet a marha fontos idejéből, akkor közösen nézünk egy tv műsort tök csöndben. Ennyi az igénye. Akkor mentünk moziba, ha én szerveztem, és már a szexszel is úgy vagyok, hogy teszek rá, én erőltessem? Nekünk van közös családi házunk közös adóssággal, meg a gyerekeket már említettem, de ha jönne bárki, aki két kedves szót szólna hozzám, rögtön lépnék, és még a képébe is vágnám. Egyébként azért csinálok meg én is mindent itthon, mert engem idegesít a kosz, meg a rendetlenség. Ha nem csinálnám, akkor se venné észre. Szerintem lépj, és legyél újra szerelmes - valaki másba. Nem is fogod érteni, mit kerestél egy ilyen mellett! Sok sikert!
2009. nov. 1. 15:46
Szia!
Nekem az a véleményem,hogy valamilyen szempontból a párodat is meglehet érteni,még ha nem is fizikai munkát végez,az ember agyát azért rendesen leszívja 12 óra munka.Ha csak irodai munkát végezne,szellemileg akkor is lefáradna,még ha fizikailag nem is.A hétvégén meg természetes,hogy pihenni szeretne.Egyébként is ilyen típus,én úgy látom a leírtakból,szóval nem hiszem,hogy meg fog változni,és kár is lenne erőltetni.Mivel teljesen különböztök,és számodra ez a helyzet kellemetlen,vagy tolerálod,vagy elhagyod.Ez a két variáció létezik.Köztes megoldás nincs,maximum nyűglődés.
2009. nov. 1. 15:50
25/41 A kérdező kommentje:
Annyi változna ha én hazaköltöznék,elöbb utóbb neki is haza kellene mert együtt élünk albérletben. Egyedül biztos nem tudná fizetni,ő meg tuti nem költözne össze idegennel. Szerintem már arra is lusta lenne,ha úgy alakulna új nőt keressen. Az a baj hogy annyira biztos benne hogy én úgy sem hagynám el.
26/41 A kérdező kommentje:
A páromnak fel lett ajánlva hogy el mehet máshová is melózni,8órát de neki nem tetszett mert ott dolgozni kell és nem csak ott lenni. És nemsokkal keresne kevesebbet. Amugy ő nem ilyen tipus volt,eleve diszkóba jöttünk össze 3éve. Olyan mint egy rozzant vénember. Amugy ha valaki tul sokat alszik,attól is lehet fáradt.
Ha valakit szeretek és komolyan tervezem vele a jövőt, nincs az a fáradtság, hogy ne szánjak rá legalább egy kis időt. Vagy hétvégére szervezne valami programot, mindjárt könnyebben telne neked is a hétköznap, ha lenne mit várni. A férjem ugyanez, sajnos otthonról hozta az igénytelenséget. Ő is diszkózott míg össze nem jöttünk. Azóta már az is elég, amit otthon megkapott, kaja meg tv. Azt tudom mondani, hogy aki szereti a másikat, az szán rá időt!
2009. nov. 1. 16:23
28/41 A kérdező kommentje:
Nem értem azokat akik azt írják hogy őt is meg lehet érteni mert szegénynek hű de rossz hogy ennyit dolgozik. Lehet hogy én csak 8at,de meló után én még bevásárlok főzök én gondoskodom mindenről. Hogy be legyenek fizetve a számlák,az albérlet tényleg semmivel nem foglalkozik. Az egy dolog hogy szombaton,pihen de vasárnap is? Mostmár felébredt,nem fekszik az xbokszon focizik. Na hurrá! Hétvégén amugy is haza kell mennem,addig eldöntöm mi lesz.
csak azok irják,hogy megértik,akik a párodhoz hasonlóan nem csinálnak semmit egész nap
oké,hogy melo 8-12 óra...de egy nap 24 órából áll...
nem,nem lehet megérteni...
játszani van energiája? akkor arra miért nincs energiája,hogy beülni egy sütire 2 utcával arrébb?(nem kérek olyan kommentet,h mert drága a süti,300forint erre szánható)
haza végleg ne költözz,de ha meg tudod oldani,maradj a szüleidnél 1-2 hétig,ne keresd látványosan,csak mondd el neki szépen,hogy "most hazamegyek,nem tudom elvilseni hogy ennyire nem foglalkozol velem,tudod hol találsz meg ha változtatni akarsz"...(és ne hagyj ott neki 2 hétre elegendő lefagysztott kaját,és szomszédot se kérd meg hogy nézzen rá)
2009. nov. 1. 17:02
30/41 A kérdező kommentje:
Az utolsónak nagyon köszönöm,hogy te megértesz! Nekem kb enyi igényem lenne,nem azt akarom hogy menjünk puccos helyekre,és hogy tízezreket költsünk. Én beérném pár órával,vagy csak sétálnánk kinn a levegőn. Más lenne ha nem panelba laknánk,mert itt nemtudom magam mivel lekötni. Már megcsináltam mindent,és a netet is halálosan unom. Nagyimék disznót vágnak,azért megyek haza és egy hétig tuti maradok. Egyébbként ő is jöhetne,csak már egy darab szabija sincsen. Mert mind kiszette,mert mikor nem volt forgalom ő volt az első aki hazajött a munkából és így elcseszte.
Kapcsolódó kérdések: