Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mihez kezdjek ezzel a helyzett...

Mihez kezdjek ezzel a helyzettel? Én reagálom túl, vagy igazam van? Hogyan vehetném rá hogy aktívabb legyen?

Figyelt kérdés
A gond a párommal van,az hogy nagyon lusta és kényelmes. Sehova nem akar menni,soha semmien programot nem szervez. Akkor megyünk valahová,nagy ritkán ha én eröltetem. Mostanában még a boltba sem hajlandó lemenni. Most is ezen vesztünk össze,mindíg megkapom hogy ő 12órát dolgozik és én nem hagyom őt pihenni. De könyörgöm többet fekszik mint nagyapám,pedig még csak 32éves. Abbol áll az élete hogy hétfőtől péntekig dolgozik 12órát,hétvégén meg kb du 2-ig fekszik,tévézik vagy netezik. Én is dolgozom igaz csak 8órát. Én már ezt nagyon unom,és unatkozom. Most azon vagyok hogy hazaköltrözöm és itthagyom a fenébe hátha észhez tér.
2009. nov. 1. 14:33
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Azt mondtam hogy nem dolgozza magát halálra,de ha 8-at dolgozna akkor is kitalálna valamit! Egyébbként már mondtam neki ha ennyire baja van váltson helyet. Tudna neki a tesóm mást,de ő nem akar.
2009. nov. 1. 15:12
 12/41 anonim ***** válasza:
100%
nem akarlak elkeseríteni, de lehet, hogy ez valamilyen menekülés a párkapcsolatból?
2009. nov. 1. 15:13
 13/41 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de ki kenyszerit bele egy olyan parkapcsolatba, ahol boldogtalan vagy? Miert nem valtoztatsz??? Attol semmi nem fog valtozni, hogy ide mindennap akar kiirsz egy kerdest. Ettol talan megnyugszol, vagy nem tudom, de boldogabb nem leszel, az tuti.

En biztos otthagynam, hiszen millio mas ffi van a vilagon.

2009. nov. 1. 15:15
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó előtti:a kérdező azt írta,hogy:nem betont hord a párja amibe elfáradhat,hanem autómosóba dolgozik.(Ez jó:Betont hord az autómosóba ) XD
2009. nov. 1. 15:15
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Az uccsó választ a 15.07-es válaszolónak szántam...
2009. nov. 1. 15:17
 16/41 A kérdező kommentje:
Már nem tudom mit gondoljak,mindég mondja hogy szeret és hogy gyereket akar. Ha a fejéhez vágom hogy nem félsz hogy elhagylak akkor átölel hogy szeret,és hogy ne mondjak már ilyeneket. Amugy más baj nincs vele csak ez.
2009. nov. 1. 15:18
 17/41 anonim ***** válasza:

Ha valaki nem szeret társaságba járni,szívesebben van otthon,mint idegen emberek között,az nem feltétlenül lutsa,főleg,ha már nem tartotik a tini korosztályba.32 évesen pedig már nem az.Valószínű elégnek érzi azt,hogy hét közben 12 órákat kell a kollégáival tölteni.Ilyen a természete.Az egyik lányom alig mozdul ki otthonról,csak akkor,ha megsértené azt,aki meghívja pl. névnapra stb.Bulikba nem jár,pedig csak 28 éves,férjes asszony.A férje is otthonülő típus.

A másik lányom már kicsi korától társaságkedvelő.Egy fárasztó munkanap után is megy társaságba.Amikor még picik voltak a gyerekei,akkor is mentek szórakozni.(Az unokák a mamánál.)

Ennek már a házasságkötés,illetve összeköltözés alatt ki kellett volna derülnie.Most már két választás van:vagy szereted annyira,hogy te is otthonülő leszel,vagy befejezed a kapcsolatot.Ha valakit erővel kényszerítenek társaságba,vagy szórakozni,abban nem sok köszönet van.Egy jókedvű társaság kedvét is eltudja rontani egy unatkozó,rosszkedvű vendég.

2009. nov. 1. 15:20
 18/41 anonim ***** válasza:
65%

Lusták a pasik az tény és való, nehezen lehet őket mozdítani,de csak már akkor mikor bele vannak kényelmesedve a kapcsolatba, mert az elején azért mindegyik kibújik ám a bőréből. És ezt egy nőnek kell karban tartania, ha nem következetes és ugyanúgy megy tovább minden, ha megbeszélitek, hogy többet kéne eljárni ide-oda, nem pedig csak feküdni, és a közös program se erőltetésből szülessen, ott baj van, mert ha kicsit sarkatokra állnátok és ti is megvonnátok tőlük bizonyos dolgokat, amikre ők vágynak, mindjárt el kezdenének gondolkodni. mert így fekszenek egész nap, ti meg megcsináljátok nekik a kaját, kimostok, vasaltok, gyereket neveltek és hagyjátok hogy tunyuljon. Mert hagyjátok! Nálam mikor betelt a pohár, hogy mindent megcsinálok, tiszta rabszolga munka, ő meg fekszik tévézik, fogtam magam és elmentem otthonról 2 napra barátnőimmel.Mikor hazaértem közöltem, hogy ezen túl, ha nem jutunk kompromisszumokra leis út fel is út, és azt is elmondtam neki, hogy én 27 évesen igenis igénylem a vele való közös programokat és kimozdulást. Mondjuk ehez az is hozzátartozik, hogy én nem egy olyan nő vagyok aki csak a száját jártatja, következmények nélkül. Én épek ha lépnem kell. Sokatokkal az a baj, hogy semmit nem tesztek a problémák ellen, csak panaszkodtok, hogy igen nekem is meg nekem is ilyen a pasim és milyen rossz. és mikor szeditek rendbe férjeiteket és élettársaitokat? mert ha soha nem fogtok semmit tenni, csak esetleg fenyegetőzni következmények nélkül akkor semmi nemfog változni, és ez már bocsánat de nem a férfiak hibája, hanem azé aki hagyja.

Amúgy ha egy kapcsolat ennyire rossz, ki is lehet lépni...

27 L

2009. nov. 1. 15:23
 19/41 anonim ***** válasza:
58%

Ja, most latom, hogy NEM betont hord. Ezert is kerdeztem, hogy milyen egy melohely ez beton es automoso?:)))

Szoval ha te igy bevallalsz egy gyereket, akkor felelotlen vagy nagyon! Ne haragudj, de egy babatol nem fog jobb lenni a helyzet, gondolod, hogy amikor ott lesz a baba tobbet fog segiteni? Felejtsd el! Vagy szokd meg hogy o ilyen, vagy valtoztass.

Azert jo, hogy most legszivesebben otthagynad, de kozben pedig babat is szulnel neki. Akkor? Majd ha meglesz a baba, varjuk a kovetkezo kerdesedet:))) Koszike.

2009. nov. 1. 15:25
 20/41 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok egy nagy társasági ember,nem arra gondolok hogy járjunk diszkóba vagy ilyesmi. De néha elmehetnénk sétálni,vagy kirándulni,vagy beülhetnénk valahová vagy egy mozi,de semmi még pár órára sem.
2009. nov. 1. 15:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!