Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újból agymenésem van, vagy igazam lehet?
Féléves kapcsolat, 19 évesek vagyunk. 220 km-re kerültem tőle, egyetem miatt, ő nem jött egyetemre. Ez egy nagyváros, ő meg falun lakik, úgy beszéltük, hogy valószínű, hogy pénteken hazamegyek hétvégére(2. hete vagyok itt). Neki vannak egyetemista barátai egy hozzá közelebbi városban, és itt is. Szóval állítólag azért, mert nem biztos,hogy én megyek feljön ő ezen a héten. Szerintem az a barátja szólt neki,aki itt tanul szintén, s ő egyből jön. Mondtam neki, hogy mehetek haza, és kell is mert valamilyen papírokat kell hazavinnem...Erre ő mondta, hogy hát akkor szerdán feljönne, pénteken hazajönne velem vagy maradna szombatig..és akkor azt azt jelenti, hogy ő mire hazajönne én már jönnék vissza. Mondtam neki, hogy akkor jöjjön köv. hétvégén akkor meg mondta, hogy megy a másik városba a barátjához(amelyik közelebb van jóval).
Tehát a zavaros lenne az esett rosszul, hogy ennyire a barátai után sorol, ha valamelyik füttyent ő már jön, viszont az nem zavarja ha most feljön sokkal kevesebbet tudunk együtt lenni, mert még hét közben nekem több programom is van.Szerintetek is ennyire leszar vagy csak megint túlagyaltam mindent? Kérlek valaki racionálisan mondja el mit gondol és mi lehet a háttérben. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!