Barát az ilyen? Lehet én reagálom túl?
Barátaink meghívtak egy hétvégére a nyaralójukba, de enyhe célzást tettek arra, hogy a kislányunkat ne vigyük magunkkal (két éves, nincs vele semmi gond, tud viselkedni stb.) Tudják, hogy nehezen tudjuk megoldani a gyerekfelügyeletet.
És még hozzátartozik, hogy ők most várják első babájukat.
Engem ez teljesen felháborított (majd én eldöntöm mikor hová nem viszem magammal a lányomat).
Máshol is voltak ennyire "kedvesek" a barátok?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Ezt a kérdést tettem fel a családi kapcsolatoknál. Az egyik válaszoló ötlete alapján itt is felteszem!
Indul a MARSJÁRAT!!!!
Elolvastam az összes választ.
Amikor még csak egy gyerekünk volt, jóval könnyebb lett volna nekünk is a barátokkal való utazás, nyaralás. Akkor nem mentünk, mert nem volt rá módunk.
Mikor 2 gyerekünk lett, és már viszonylag nagyok voltak, (4 és 7 évesek) olyan baráti pár hívott magukkal nyaralni, akiknek akkor még csak pocakban volt a baba. Ők kifejezetten úgy keresték a helyet a nyaraláshoz, hogy vadaspark, állatkert, fürdő, kirándulóhely, kisvasút volt a környéken. Jelzem, még akkor fogalmuk sem volt, hogy elég fárasztó is tud lenni egy nyaralás 2 örökmozgó gyerekkel.
2 lehetőség van: vagy tényleg Nektek akarnak jót, és azt szeretnék, hogy ti is tudjatok kikapcsolódni,
vagy épp gyerekzsivaj-mentes napokat terveztek, amíg még lehet.
Én rákérdeznék mindenképpen! A férjeddel beszéld meg, hogy mit tegyetek, de én ha lenne megbízható testvér, nagynéni, mama, akkor mennék a gyerek nélkül is.
Mondatja ezt velem az a tudat, hogy most 3 van, és nagyon-nagyon mennék néha a férjemmel kettesben, de még nem lehet....
Én is elolvastam az összes választ, és azt hiszem, a válaszolók nem értették igazán a problémát. Szerintem Neked van igazad. És itt most egyáltalán nem az a kérdés, hogy 2 éves gyereket rábízunk-e a nagyszülőkre vagy sem, hanem az, hogy a Te kislányod nemkívánatos személy a barátaid számára. Na ez az, ami kiakasztó.
Nem derült ki, mennyire szoros a barátságotok. Ha megéri, szerintem azért kérdezz rá, miért mondták ezt. Ha annyira nem fontosak, hagyd őket a fenébe. A barátok jönnek-mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!