Egyedülálló anyukák! Olyan anyukák válaszát várom, aki teljesen magára van utalva (nincs nagyszülő, rokon, barát, aki segítene megoldani a mindennapi dolgokat) Milyen munkát tudtok elvállalni, ha a gyerekeket oviba, iskolába kell vinnetek?
Még nem vagyok egyedülálló,csak már közel 1 éve megromlott a kapcsolatom a párommal.Boldogtalan vagyok mellette és ez már napról-napra rosszabb,már alig beszélünk egymással,nem szeretem,csak barátként tekintek rá...ez viszont kevés!29 éves leszek,nem szeretném egy boldogtalan kapcsolatba leélni az életem.Szeretnék munkát vállalni,de nem tudom,hogyan tudnám megoldani a 7 éves(első osztályos fiam)és a közel 3 éves kislányom iskolába-és óvodába hordását segítség nélkül.
Egy műszakos munkára gondoltam,de manapság sajnos nem nagyon van ilyen(pedig a cégek igazán gondolhatnának az egyedülálló anyukákra is mondjuk egy 7-15 óráig tartó munkaidővel.Ti hogy csináljátok???Köszönöm a válaszokat előre is!
Jó kérdés, épp tegnap reggel méláztam el ezen a kérdésen.
Két és fél éves a fiam, szeptemberben megy oviba, én passzív gyeden voltam, megszűnt a munkahelyem, most ugye gyes van. Az én szüleim már sajnos nem élnek, a férjemé messze laknak, se nagynéni, se unokatestvér, senkink nincs 200 km-en belül.
Nem tudom, h mi lesz, most azon dilemmázom, h pár hónapig nem megyek el dolgozni, hadd szokja a gyerek az ovit, mert ha beteg lesz, és én dolgozom, ki vigyáz rá? Azonnal kirúgnak, ha betegszabit kell kivennem. De a pénz nagyon kellene!
Szóval nem tudom, hozzáteszem, főiskolai diplomám van, egy csomó tanfolyammal, de nem tudom, h találok-e családbarát munkahelyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!