Barát az ilyen? Lehet én reagálom túl?
Barátaink meghívtak egy hétvégére a nyaralójukba, de enyhe célzást tettek arra, hogy a kislányunkat ne vigyük magunkkal (két éves, nincs vele semmi gond, tud viselkedni stb.) Tudják, hogy nehezen tudjuk megoldani a gyerekfelügyeletet.
És még hozzátartozik, hogy ők most várják első babájukat.
Engem ez teljesen felháborított (majd én eldöntöm mikor hová nem viszem magammal a lányomat).
Máshol is voltak ennyire "kedvesek" a barátok?
13:36 vagyok újra... nem tudom megállni, hogy fel ne háborodjak...
Nem tudom, mit hisznek, hogy egy 2 éves gyerek lepasszolható egy egész hétvégére?!
Ha te még gondolkozol az elmenetelen, én azt is megkérdezném, hogy "anya az ilyen?". Az unokaöcsém 2 éves, és vagy az anyja vagy az apja minden éjjel vele van. Néha vigyáz rá a nagymama, de estére mindig hazamennek hozzá! Nagyon kicsi még ebből a szempontból.
Semmiképp nem mennék el.
Ez nem igaz, hogy egy két éves gyerek nem passzolható le egy hétvégére. Utolsó hol élsz te ? Már nem azt a századot írjuk!!!!!A gyerekem egy éves volt, mikor hétvégére elutaztunk és másfél éves mikor egy hétre elmentünk kettesben a férjemmel, mert nekem igenis fontos a férjem és a házasságom!! És képzeld senki nem kövezett meg és nem nevezett rossz anyának!!
Jól is néznénk ki, ha csak az volna az igazi anya, aki éjjel nappal a gyerekén csüng majomszeretettel!!!!Ez tiszta beteg dolog, aztán meg lehet pampogni, hogy tönkremegy a házasság, elpártol az összes barát stb.. Eszem megáll.
Kérdező: Én a helyedben rákérdeznék, hogy hogyan értették ezt a kis mondatocskát. VAgy nem olyan mély a barátság, hogy ezt meg lehessen kérdezni ? Megsértődnének?
Szia!
Szerintem teljesen normális barátaid vannak. Előre szóltak, nektek nem kötelező elmenni nem értem mi a gond. Más... szerintem igen is nem gond ha egy szülő a 2 éves gyereket másra hagyja egy teljes hétvégére attól nem rossz anya, én is anya (és jó) vagyok és teljesen normális, hogy nagyszülőknél van nyáron egy hetet a gyerek
szerintem egy két éves gyerek nem zavar az anyján kívül senkit, persze ez sem zavarás klasszikus értelemben, de ha te vállalod, h magatokkal viszitek, akkor másnak ezzel ne legyen gondja....
a gyerek a család része, nem kérhetnek ilyet, sajna azt tapasztaltam, h a finoman elmagyarázom, utalok rá nem működik gyerekmentes pároknál....ha meg kerek perec elmondod, h ez mekkora unfair húzás, akkor meg világraszóló sértődés.....nekem ezek után nem lenne kedvem menni.....
Eldöntöttem: nem megyünk. És az ilyen barátokból is elegem van egy időre. Majd ők is megtudják, ha megszületik a babájuk, ők sem fognak kimaradni semmi "jóból" sem.
És jogom van túlreagálni, ha a gyerekemről van szó!
Egy anyatigris vagyok!!! (sok aggódalom van mögöttem, veszélyeztetett terhesség stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!