Kamaszok valaszait kertek
Erre ideir egy csomo 20 ev feletti...
Gratula!
Nem akarok gyereket 16 vagyok most
Es remelem ez nem fog valtozni !
Igen, szeretnék. :) De hasonlóan nem Magyarországon.
17/L
16 évesen sem akartam, és most, 29 évesen sem.
Minek szüljek? A betegségem miatt sokszor örülök, hogy a napi teendőimet el tudom látni, de télen gyakorlatilag olyan fájdalmaim vannak, mintha késsel vagdosnák az ujjaimat, a derekamat, stb.
Nem emelhetek, nem tudok finom mozdulatokat végezni, néha járni is alig...
Hát én mindig is úgy voltam, hogy nem akartam szűlni és szerintem ez nem fog változni.
Viszont valamiért abban gondolkodtam, hogy örökbefogadok majd gyereket, idősebb korban.
16/L
Különösebben nem életcél, ha lesz valaki, akivel megéri gyereket vállalni, akkor örülök és bevállalom. Ha nem, akkor nem, nem dől össze a világ.
16/L
Nem szeretnék.Lehet nyugodtan lepontozni ezért(bár nem érten mire ez a lepontozás hisz egyéni vélemény na mindegy).
Fontosabb nekem most az egyetem és utána a munkám mint egy gyerek.
18/L
Nem szeretnék. Nem utálom a gyerekeket, de egyszerűen nincs türelmem hozzájuk, plusz ismerem magam, nagyon önző vagyok, és inkább úgy alakítanám az életem, hogy nekem legyen jó, akkor is, ha a gyereknek kényelmetlen. Nem fogok azért szülni, hogy kib@sszak vele.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!