Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kamaszok! Ti szeretnétek majd...

Kamaszok! Ti szeretnétek majd gyereket?

Figyelt kérdés

2018. jún. 24. 03:27
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
47%

Kamaszok valaszait kertek

Erre ideir egy csomo 20 ev feletti...

Gratula!

Nem akarok gyereket 16 vagyok most

Es remelem ez nem fog valtozni !

2018. jún. 24. 08:50
 12/41 anonim ***** válasza:
46%

Igen, szeretnék. :) De hasonlóan nem Magyarországon.

17/L

2018. jún. 24. 08:50
 13/41 anonim ***** válasza:
93%

16 évesen sem akartam, és most, 29 évesen sem.

Minek szüljek? A betegségem miatt sokszor örülök, hogy a napi teendőimet el tudom látni, de télen gyakorlatilag olyan fájdalmaim vannak, mintha késsel vagdosnák az ujjaimat, a derekamat, stb.

Nem emelhetek, nem tudok finom mozdulatokat végezni, néha járni is alig...

2018. jún. 24. 09:29
 14/41 anonim ***** válasza:
63%

Hát én mindig is úgy voltam, hogy nem akartam szűlni és szerintem ez nem fog változni.

Viszont valamiért abban gondolkodtam, hogy örökbefogadok majd gyereket, idősebb korban.

16/L

2018. jún. 24. 09:38
 15/41 anonim ***** válasza:
90%

Különösebben nem életcél, ha lesz valaki, akivel megéri gyereket vállalni, akkor örülök és bevállalom. Ha nem, akkor nem, nem dől össze a világ.

16/L

2018. jún. 24. 10:07
 16/41 anonim ***** válasza:
86%
Szerettem volna kettőt, de meghalt akivel ezt meg szerettem volna valósítani. 18/F
2018. jún. 24. 10:52
 17/41 anonim ***** válasza:
72%

Nem szeretnék.Lehet nyugodtan lepontozni ezért(bár nem érten mire ez a lepontozás hisz egyéni vélemény na mindegy).

Fontosabb nekem most az egyetem és utána a munkám mint egy gyerek.

18/L

2018. jún. 24. 11:07
 18/41 anonim ***** válasza:
95%

Nem szeretnék. Nem utálom a gyerekeket, de egyszerűen nincs türelmem hozzájuk, plusz ismerem magam, nagyon önző vagyok, és inkább úgy alakítanám az életem, hogy nekem legyen jó, akkor is, ha a gyereknek kényelmetlen. Nem fogok azért szülni, hogy kib@sszak vele.

17/l

2018. jún. 24. 11:12
 19/41 anonim ***** válasza:
95%
Nem, nem szeretnék. Így távolról semmi bajom nincsen a gyerekekkel, nem vagyok gyerekgyűlölő, de nem is szeretem őket. Szerintem se nem cukik, se nem aranyosak, se nem szépek, se nem jópofák, hanem ha màr mondanom kellene valamit, akkor elsőként az jutna róluk eszembe, hogy túl időigényesek, àllandóan foglalkozni kell velük és borzasztó idegesítőek lehetnek 0-24. Látványra pedig semmi többet nem váltanak ki belőlem, max. annyit mint egy pár zokni... Én nem tudok velük játszani, beszélgetni, attól pedig kifejezetten hányingerem van mikor valaki meghülyül a gyerek láttán és gügyög, ugrál, grimaszol...nekem az ilyesmi nem megy. Szóval én most nem szeretnék gyereket az elkövetkezendő években, mert abszolút nem vágyom rá és imádom a jelenlegi életemet, egyetemre járok és még szeretnék többet is tanulni, utána dolgozni stb....egy gyerek kb. elrontana mindent. Lehet, hogy majd változik és később szeretnék, de nem foglalkoztat az ilyesmi, mert ez még amúgy is a jövő zenéje, max. 30 éves korom után tartanám elképzelhetőnek, ha majd szeretnék. Viszont, ha nem, akkor nem lesz.
2018. jún. 24. 11:22
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
19/L
2018. jún. 24. 11:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!