1/41 anonim válasza:
20 éves vagyok és 16 évesen már volt álmom arról, hogy egyszer ölemben fog ülni az én kislányom. Azóta várom azt a pillanatot
2/41 anonim válasza:
Nem! Nekem nyugalomra meg békességre van szükségem! Meg a Fideszre ;)
18/f
3/41 anonim válasza:
Igen, de nem Magyarországon....mondjuk 2 állapolgársággal nem nehéz....
4/41 anonim válasza:
Magyaroszágon biztos, hogy nem, ha sikerülne elköltözni, akkor igen.
6/41 anonim válasza:
Mikor 16-18 voltam eszem ágába nem volt nem foglalkoztatott egyáltalán. Ez 2 év alatt úgy megváltozott, hogy mire 20 lettem olyannyira előjött bennem a vágy, hogy ilyesztő volt😂 azóta is ugyanúgy megvan ez a vágy 23 vagyok. Szerintem ez nagyban függ a párkapcsolattól is. Nekem szerintem ezért "jelzett a biológiám", hogy "ennek az embernek szülnöd kell". Biztos, hogy van köze a kettőnek egymáshoz.
7/41 anonim válasza:
kiskorom óta tudom, hogy nem akarok
most 26 vagyok, még jobban nem akarok
és nem, nem a kormány vagy a jelenlegi világ miatt, egyszerűen utálom a gyerekeket
8/41 anonim válasza:
16 éves korom óta erős volt bennem a vágy hogy gyermekem legyen. 18 évesen szültem Z ikerfiaimat.
9/41 anonim válasza:
Tini koromban nagyon szerettem volna. Most 25 vagyok, és nagyon nem szeretnék :D
10/41 anonim válasza:
21 vagyok, jelenleg egyáltalán nem szeretnék és soha nem is szerettem volna. Ha ez változna, akkor még annyit tudok mondani, mint páran előttem, Magyarországon nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!