Kamaszok, szeretnétek gyereket?
Figyelt kérdés
Ha igen, és tegyük fel, hogy meglesznek hozzá a megfelelő körülmények, családi, párkapcsolati háttér, akkor hány éves korotokban vágnátok bele a babaprojektbe?2014. júl. 27. 17:44
3/36 anonim válasza:
30 után. De nem vagyok benne biztos. Majd akkor tudni fogom, hogy igen vagy nem, de azelőtt aligha.
5/36 A kérdező kommentje:
Én ha minden jól megy még egyetem előtt vagy az első évben 20-21 évesen szeretném az elsőt. Már eléggé kibuliztam magam és nagyon szeretnék fiatalon, de azért normális körülmények között anyuka lenni. Persze addig még van pár év, de így is mindig kisbabázok az unokatestvéremnél (itt lakik mellettünk), szóval azt is tudom, hogy vannak azért nehézségek ebben, de kiskorom óta nagyon vágyom az anyaságra :) Szerencsére a párom jól keres, 4 éve járunk, és ő is úgy gondolja, hogy a húszas éveink elején jöhet, és nagyon jól bánik a gyerekekkel :) Imádja őket :) Nagyon remélem, hogy minden jól sül majd el nálunk. Az a 2-3 év már semmiség :)
2014. júl. 27. 18:06
6/36 anonim válasza:
Azt írod, hogy 20-21 évesen már szeretnél gyerkőcöt, és addig még 2-3 év van, tehát te mondjuk 17-18 éves lehetsz. Azt mondod jól kereső párod van akivel 4 éve együtt vagytok. Tehát te azt akarod mondani, hogy 13-14 évesen fogtál egy hapsit aki már kereső ember, ráadásul jól, és 4 évig melletted is maradt. What???
7/36 anonim válasza:
Én olyan 30 évesen szeretnék, inkább lányt mint fiút. 17/F
8/36 anonim válasza:
Én biztosan nem vállalnék úgy gyereket, hogy közben semmilyen jövedelmem nincs, és egyedül a párom tart el minket...
Én egyetem után szeretnék majd, mikor már stabil állásom lesz, és a páromnak is (egyidősek vagyunk, most kezdjük az egyetemet szeptemberben, komolyan tervezünk egymással). Azelőtt feleslegesnek tartom, hiszen nem tudnánk önállóan megélni hármasban, és én nem fogok sem a saját, sem a párom szüleinek a nyakára szülni, ahogyan sokan csinálják.
9/36 anonim válasza:
Nem igazán, max egyet 25 éves koromban kb, de szülni nem szeretnék. Szóval az vicces lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!