Kamaszok (14-18 között) a korosztályotokban a legtöbben mikor kezdenek szexuális életet élni, ti hogy vélekedtek erről?
én is debreceni vagyok,szóval az előttem szóló kb mindent leírt.
van olyan ismerősöm,aki 12 éves kora óta nem szűz,van,aki még 18 évesen is az(pedig tényleg nagyon szép,csinos lány,és jó fej is,csak ő ugye normális,és nem egy buli hevében akarja elveszteni).
ha ez megnyugtat,14 vagyok,és szűz:DD
Felénk annyira nem szokás dicsekedni vele, aki meg igen... Olyan 15-16 évesen. Ezzel a helyzettel nekem nincs tapasztalatom, ciki, nem ciki, még nem volt egy barátom sem, igyekszem értékeket keresni az ellenkező nem néhány tagjában, nem csak "hú, de szexi" meg "legyen már nekem is valakim" alapon akarok együtt lenni egy emberrel.
Mások életébe sok beleszólásom nincs, én akkor tenném meg, ha komoly a kapcsolat, több ideje együtt vagyunk, és érzelmileg, anyagilag is van olyan háttér, amibe nyugodtan belecsúszhat véletlen egy gyerek, ha megtörténne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!