Kamaszok (14-18 között) a korosztályotokban a legtöbben mikor kezdenek szexuális életet élni, ti hogy vélekedtek erről?
A kulcsszó a felelősség, nem az életkor. Lehet egy 14 éves is érett a szexre, mondjuk egy hosszú ideje tartó komoly kapcsolatban. (Jó, igen, ez ritka.) Az, hogy ki mibe megy bele, mindenkinek a magánügye, lehet ezt a "csapongó" életmódot is folytatni ésszel, diszkréten és nem felvágósan.
Bár a kérdésedet gondolom a sok 14-15 éves tucat csaj ihlette, akik ugye nem ismerik ezeket a szavakat.
Ha élvezik az análszexet, hát análszexeljenek :D
Én pl. csajként fejest ugrottam már sok mindenbe, de szerintem még mindig jobb lazán venni, mint hogy a fiúk direkt átvágjanak. De persze azért mérlegelem a helyzeteket.
És megnyugtatlak, tuti nem szexel MINDEN 14-15 éves :D
Najó, nincs kedvem minden kommentet végigolvasni, 2 oldal elég volt, van itt mindenféle, az is aki érintett, az is aki nem, szentfazék stb minden van, én is leírom a véleményemet.
Én 16 évesen veszítettem el egy fiúval akit szerettem és ő is szeretett. Igen, múlt idő. Végül is nem vagyunk már együtt most 17 vagyok és azóta nem voltam senkivel, mivel párkapcsolatom sincsen. Szóval szép meg jó, hogy mindenki itt mondja, hogy lebattyogsz a kocsmába fizetsz egy italt, és azt csinálsz vele amit akarsz, de nem mindenki ilyen. Sőt. Aki ilyen az tényleg csak erre jó, semmi másra. Valaki itt írta, hogy nem a kor számít hanem a felelősség, érettség. Igaza van. Amúgy szerintem semmi baj nincs azzal ha mondjuk 15-16 évesen elveszti. Persze, hogy elveszti, érdekli, hogy milyen...
Ja az análszexről annyi, hogy az már a ló másik oldala. Nem ítélem el, de nekem elképzelhetetlen.
Lehet, hogy csak az én környezetemben van így, de az emberek nagy része szűz még, és kapcsolata sem igazán volt (15-17 évesek), pedig vannak köztük bulizósabb típusok is:-)
Pl az osztályomban 27 lány van, ebből 6-nak van tartós kapcsolata, 1-2 olyan van csak, akinek vannak-voltak kalandjai, és ők is normálisak, és nem menőznek ilyesmivel.
Persze tudom, hogy más iskolákban már 8.-ban is "ciki" a szüzesség, stb.
Szerintem meg kell válogatni mind a baráti kört, mind a sulit, bár egy jó társaságban senkit nem érdekel az illető szexuális élete...(az sem, ha már tapasztalt, az sem, ha egyelőre nem erre koncentrál)
17 lány közül (osztálytársak):
- 4-en nem szüzek már
- 3-an nem smároltak még (nyílván mást se csináltak)
- a 4 nem szűz lányt leszámítva 3 csinált már "dolgokat" (de még szüzek).
10. évfolyam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!