Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, szeretnétek gyereket?

Kamaszok, szeretnétek gyereket?

Figyelt kérdés
Ha igen, és tegyük fel, hogy meglesznek hozzá a megfelelő körülmények, családi, párkapcsolati háttér, akkor hány éves korotokban vágnátok bele a babaprojektbe?
2014. júl. 27. 17:44
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

nem tudom,a mai világba érdemes-e gyereket szülni...egyre korcsul minden,nappal késelik az embereket,a pultos drogot kever az italodba,úton-útfélen rosszindulatú,álszent emberekbe botlani,és még sorolhatnám.

egyébként sem vagyok egy kifejezetten babázós típus,de ha lesz gyerekem,olyan 25-30 körül szeretnék,hamarabb nem.úgy néz ki,20 leszek,mire végzek a gimiben(nyelvi előkészítős osztályba szeretnék menni,mielőtt valaki leszólna)+szeretnék lediplomázni,állást találni,mielőtt családot alapítok.

14/l

2014. júl. 28. 00:26
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
nem szeretnék, mert nem tudom elképzelni, hogy jó anya tudnék lenni. nem szeretem a gyerekeket és hiába mondják, hogy a sajátjával mindig máshogy van az ember, én valahogy nem hiszek ebben és nem tennék ki annak egy gyereket, hogy úgy nőjön fel, hogy nincsenek szerető szülei.
2014. júl. 28. 01:08
 23/36 anonim ***** válasza:

Ki tudja! Pár éve még nagy családot akartam 4-5 gyerekkel minimum, most már azt sem tudom, akarok-e egyáltalán szülni.

Nekem még most fog jönni a bulizós-pasizós korszakom, kollégiumba megyek egyetemen, bár a gimiből még van hátra egy év. Jelenleg csak a bulikra és a fesztiválokra tudok gondolni, 25 éves koromig szétbulizom az agyam, pár évig még élvezni akarom a szingliséget is, kicsit egyedül is akarok élni pár kutya és macsek társaságában.

18/L

2014. júl. 28. 07:06
 24/36 anonim ***** válasza:

Igen, hármat, két fiút és egy lányt, bár ez igazából mindegy, a lényeg, hogy legyen, és hogy egészségesek legyenek. :)

Szívem szerint már 20-21 évesen szülném az elsőt, viszont akkor egyetem alatt babáznom kellene, ami gondolom nem lenne túl egyszerű. Szóval esélyesebb, hogy csak egyetem után (24-25 éves korom után), fogok először szülni. De azért mindenképpen 30 alatt szeretném. Legalább az elsőt.

17L

2014. júl. 28. 14:28
 25/36 anonim ***** válasza:
Talán egyszer.Amíg be nem fejezem az egyetemet illetve nem lesz saját házam (nem lakásom!)meg autóm meg stabil jövedelmem addig szó sem lehet róla.De ha lesz is max.1 db.
2014. júl. 28. 17:35
 26/36 anonim ***** válasza:
Én ebbe az elcseszett világba biztosan nem szeretnék.
2014. júl. 28. 19:20
 27/36 anonim ***** válasza:

23-24 évesen.

15/f

2014. júl. 29. 09:09
 28/36 anonim válasza:
Inkább elöbb mint késöbb. Napjainkban a munkahelyeken is jobban szeretik ha az embernek van gyereke de már nagyobb (pl. 10év fölött). Ez nem jelenti azt hogy addig ne dolgozz amíg nincs 10 éves gyereked, de a hosszú távra elképzelt munkáknál nem kedvelik annyira (betegség, bölcsibe, oviba hordás). Az elöttem válaszolókról pedig 30 évesen a gyerek vállalás hát.... csak ha nem akarsz járókerettel menni a diploma osztójukra. Visszatérve te fogod érezni hogy mikor álsz anyagilag olyan állapotban, van-e kis baba tűrő munkád stb. 20-22 évesen már gondolkodhattok rajta.
2014. júl. 29. 15:40
 29/36 anonim ***** válasza:

Hogyha én 30 évesen gyereket vállalnék, akkor mondjuk a gyerek 24 évesen szerez diplomát, hát akkor 54 évesen még súlyos oka kell legyen annak ha valaki 50 évesen járókerettel jár...

Az én szüleim is idősebbek az átlagnál, kb ugyanilyen távlatba képzeld el mint amit itt leírtam. Nem járókerettel, nem öregen, nem betegen... csak középkorúan...

2014. júl. 29. 16:01
 30/36 anonim ***** válasza:

Egyet, max kettot, legkozelebb 10 ev mulva vallalnek be gyereket, addigra mar vegeznek az egyetemmel, es dolgoznek is annyi ideje, hogy normalis GYED-et kapjak.

17/L

2014. júl. 29. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!