Kamaszok, szeretnétek gyereket?
Figyelt kérdés
Ha igen, és tegyük fel, hogy meglesznek hozzá a megfelelő körülmények, családi, párkapcsolati háttér, akkor hány éves korotokban vágnátok bele a babaprojektbe?2014. júl. 27. 17:44
31/36 anonim válasza:
Én se szeretnék.
Az egyik,hogy ebbe az elkorcsosult világba nincs értelme szülni,a másik meg,hogy szar anya lennék:D
17/l
32/36 anonim válasza:
Ha megvannak a körülmények nyilván minél hamarabb akár majd egyetem után egyből.
33/36 anonim válasza:
Én is 25 éves koromban vagy utána, előtte nem. 16/L
34/36 anonim válasza:
Én mindig úgy képzel(t)em, hogy olyan 26-27 éves korom környékén szeretnék babát, az egyetem elvégzése előtt semmiképpen sem, viszont mindenképpen a harmincadik életévem betöltése előtt, mondjuk az még messze van :P
35/36 anonim válasza:
Még nem nagyon gondolkodtam rajta, e pillanatban legalábbis távolinak érzem a dolgot. De majd egyszer biztos érezni fogom, hogy szeretnék egy babá, majd ha felkészült leszek és lesz miből eltartani őt. Az a baj hogy fiatalon lenne a legjobb szülni, nem szeretnék öreg anyuka lenni, és akkor már látni szeretném az unokáimat is. :) (nagyon fura ilyet mondani...) viszont még élvezni is szeretném az életet. Szóval én olyan harminc körül mondanám legkorábbra. Tudom hogy nem valami fiatal, de elötte bagyonnehezen tudnám elképzelni. A legideálisabb 2 gyerek lenne, egy olyan 5 év korkülönbséggel, az első fiú a másik lány.
36/36 anonim válasza:
Nem, soha. Már így is túlnépesedett a bolygó. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!