Párom és köztem van 14 év korkülönbség. A gyerekei látszólag elfogadták, hogy együtt vagyunk ám mikor terhes lettem a lánya elég fura lett?
Figyelt kérdés
Nyilván nem örül/örülnek a féltesónak, amit talán még meg is értek, de mikor ők jönnek a gyerekeikkel hozzánk én bírok normálisan viszonyulni a gyerekeihez. Ők viszont átnéznek az enyémen és úgy csinálnak mintha ott se lenne. Rosszul esik mert én nem bántottam őket a pici babánk meg még úgyse tehet semmiről, de múlt hétvégén is ott ült szembe a lánnyal a pici és várta, hogy legalább szól hozzá valamit, de semmi. Még egy mosolyt se volt képes küldeni felé. Lesz ez jobb. Mi ilyen esetben a megoldás?2018. jún. 10. 15:24
71/75 anonim válasza:
Nahát, miért emelted ki a kérdést? Még mindig nem törődtél bele abba, hogy nem fog mindenki igazat adni neked? De erőszakos vagy... és csodálkozol, hogy nem szeret a pasid lánya. Fogadd el végre, hogy nem körülötted meg a gyereked körül forog a világ.
72/75 anonim válasza:
Csak az elso ket oldat ovastam el:
Szerintem a ferjednek kellene kiallni erted. Neki kellene kimondottan vagy osszessegeben a magatartasaval egyertelmuve tenni, hogy ez (is) az o csaladja, es elvarja a gyerekeitol, hogy igenis tegyek oda magukat, es legyenek kedvesek azzal a gyerekkel.
En osztonosen azt erzem, hogy ez az o dolga, es az o felelossege, ha nem tudja ezt megoldani.
73/75 anonim válasza:
Nem a gyereked körül forog a világ jézusom. :D
Ez van, fogadd el, hogy valaki nem rajong a kölyködért. Miért fáj az neked?
74/75 anonim válasza:
73-as:De egy lelketlen, buta, arrogáns egy valaki vagy!Mi az hogy a más gyerekére azt írod, kölyköd, meg hogy miért fáj neki? Hát minden normális embernek fájna, ha a gyerekét levegőnek néznék! Te nem tartozol ebbe a csportba,ezért erről fogalmad sincs. Nem is tudod mit veszítesz.
75/75 anonim válasza:
74-es; Pontosan tudom mit veszítek, utálom a gyerekeket. Ne gyere nekem pampogni te ősanyu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!