Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom és köztem van 14 év...

Párom és köztem van 14 év korkülönbség. A gyerekei látszólag elfogadták, hogy együtt vagyunk ám mikor terhes lettem a lánya elég fura lett?

Figyelt kérdés
Nyilván nem örül/örülnek a féltesónak, amit talán még meg is értek, de mikor ők jönnek a gyerekeikkel hozzánk én bírok normálisan viszonyulni a gyerekeihez. Ők viszont átnéznek az enyémen és úgy csinálnak mintha ott se lenne. Rosszul esik mert én nem bántottam őket a pici babánk meg még úgyse tehet semmiről, de múlt hétvégén is ott ült szembe a lánnyal a pici és várta, hogy legalább szól hozzá valamit, de semmi. Még egy mosolyt se volt képes küldeni felé. Lesz ez jobb. Mi ilyen esetben a megoldás?
2018. jún. 10. 15:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:
51%

#48 Korlátolt vagy... mindenki irigy a kérdezőre, aki nem ért vele egyet? Mire legyek féltékeny? Arra, hogy csak egy családos embert tudott megfogni magának, korabeli férfiaknak nem kellett? A rosszindulatra? Az ideges természetére vagy a gyűlöletre a pasija lánya iránt?

Bocsi, de sose volt mostohaanyám, a szüleim 28 éve házasok :(

2018. jún. 10. 22:26
 52/75 anonim ***** válasza:
24%
51-es,hogy érted hogy családos?
2018. jún. 10. 22:48
 53/75 A kérdező kommentje:

Azoknak akik próbálták tanácsot adni köszönöm van olyan amit meg is fogok valósítani.

Azok akik írták, hogy szemelyeskedtem olvassanak újra mert nem történt.A bottal se ..szöveg se tőlem fakadt viszont önértékelési problémám nincs én élek a párommal boldogan,mert jobb társat nem is talalhattam volna magamnak.Viszont a sok negatív komment igenis elgondolkodtató volt, hogy ha a lánya is hasonlóan vélekedik ahogy ti írtatok habzó szájjal akkor ilyen mérgező emberrel nem teszem egy légtérbe a gyerekem És igen megtehetem , hogy az eddig segítségnyújtás helyett húzzák a vallamon ha probléma akad naluk elvégre nekem is van elég dolgom és akkor ok is van arra, hogy végre rossz legyek😁 Szóval köszönöm a negatívot mert felnyitottatok a szemem.

2018. jún. 10. 23:10
 54/75 anonim ***** válasza:
40%
Elmondanam a fèrjemnek hogy legyen szives megnevelni a gyerekeit, es valami normalis viselkedesre ravenni oket, mert annak ellenere h nekem vadidegenek en is normalisan viselkedtem veluk. Ha ez nem megy ugy kivagnam őket mint macskat kakilni, es addig amig nem tudnak viselkedni nem is johetnenek. Es hagyjuk a dumat h jajj a ferjed gyerekei balbalbal. Viselkedjenek is akkor ugy. En tuti nem turnem ezt a viselkedest a gyerekem korul.
2018. jún. 10. 23:10
 55/75 anonim ***** válasza:
56%
Nekem is rosszul esne.. Igazad van kérdező.8 éve vagy már az apjával, nem egy 4 hónapos kapcsolatba pottyant be a gyerek.Te segítettél neki, ha szükség volt rád.Ápoltad a gyerekeit ha betegek voltak.Erre ő meg nem kíváncsi a tiédre.Szerintem nem tud mit kezdeni azzal, hogy lett egy testvére.Nem biztos, hogy utálja.. csak semleges neki.Gondolom azt gondolta, hogy évek óta együtt vagytok, 35 elmúltál... nem lesz gyereketek úgysem.Ha legközelebb jönnek, hívd félre.Mond el neki mit érzel, hogy te szereted a gyerekeit, szívesen voltál velük..de téged nagyon megvisel, hogy ő a tiéddel ilyen viszonyban van.Kérd meg mondja el mi a baja.Egyébként miért nem vállaltatok babát hamarabb? Pl 4 év után.Akkor azért már lehet tudni, merre tart a kapcsolatotok.
2018. jún. 11. 00:49
 56/75 anonim ***** válasza:
61%
Ez nem szeretem, nem szeretem kérdés. Ha Te normálisan viszonyulsz hozzá és a gyerekihez, és ennyire sokat segítesz neki, akkor az a minimum, hogy elvárható a rendes emberi magatartás, pl. hogy ne nézze levegőnek a gyerekedet, aki tul. képp a féltestvére. Nem ajnározni kell, de egy alapvető udvariasság, kedvesség bele kellene, hogy férjen, ne adj isten, viszonzás (lehet még neked is szükséged babysitterre, nemcsak neki). Úgy viselkedik, mint egy besértődött tinip.i.c.s.a kiskirálylány, akinek teljesen természetes, hogy az ő valagát fényesre nyalja mindenki, ő meg lehet bunkó nyugodtan az "alattvalókkal", hiszen nekik ez a dolguk. Nem, nem ez. Vond le a következtetést, te megtettél mindent a jó kapcsolatért, nem vagy köteles egyoldalúan csak adni, mindig ráérni a beteg gyerekeihez. Felnőtt emberről van szó... Tarts semleges kapcsolatot vele.
2018. jún. 11. 05:54
 57/75 anonim ***** válasza:
54%
Mi ez a pasizás a kérdező felé. Nem pasija van hanem férje. Vagy az új feleség csak szerető és pasija van. Na ha ez így van, akkor itt elég sok második feleség vesztene az onbecsulésébol,csK konnyu másba rugdalni.. Ezert itt nem szabad kérdezni mert sok a fusztrált irigy valódi másodhegedűs.. Ne foglalkozz ezekkel. A lánnyal se foglalkozz,ez sose lesz jobb,max ingyen gyerekcsösznek jo leszel.. Foglalkozz a férjeddel és picivel.
2018. jún. 11. 06:49
 58/75 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem az a baj hogy a gyermeked neki a tesója és ezt ennyi idősen, úgy hogy az ő gyerekei idősebbek mint a "nagybácsi-nagynéni" elég nehéz lehet feldolgozni.
2018. jún. 11. 09:48
 59/75 A kérdező kommentje:

54

A férjem tette szóvá nekik, már szülés után kezdődtek a gondok amik bántották de nem jutottak egyről a kettőre.Azt nem várom, nem kívánom, hogy szakítsa meg a nehezen felépített kapcsolatát a gyerekével,unokáival.

2018. jún. 11. 10:19
 60/75 A kérdező kommentje:

55

Megpróbálok majd finoman beszélni a lánnyal ,mert lehet eleve az a baj, hogy mindent amit az apja mond kritikaként él meg, mert sok vitájuk volt régebben amiért a lány korán vállalt gyereket a párjával.Amúgy is nehezen találtak egymásra, sokáig kapcsolat se úgy volt köztük ahogy kellett volna, szóval elég kényes terep a kettejük kapcsolata és bár voltak már itt megjegyzések ,hogy kitúrni, bántani és elmarni szeretném a gyereke,unokái mellől ez pont nem igaz, mert 6 évet ,,dolgoztam" azon ,hogy jobban tudjanak egymással kommunikálni.

5 év után beszéltük meg hogy legyen baba.Én is elváltam egyszer, tudom hogy ami az elején jól működik az nem biztos, hogy napról napra is működni fog ugyanolyan lendülettel ezért vártunk, mert látni akartam a mindennapokat.Egyszerre nem is jött össze így aztán ennyi idősen szültem.De nem bánom ,mert csodaszép egészséges kis babánk van.

2018. jún. 11. 10:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!