Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom és köztem van 14 év...

Párom és köztem van 14 év korkülönbség. A gyerekei látszólag elfogadták, hogy együtt vagyunk ám mikor terhes lettem a lánya elég fura lett?

Figyelt kérdés
Nyilván nem örül/örülnek a féltesónak, amit talán még meg is értek, de mikor ők jönnek a gyerekeikkel hozzánk én bírok normálisan viszonyulni a gyerekeihez. Ők viszont átnéznek az enyémen és úgy csinálnak mintha ott se lenne. Rosszul esik mert én nem bántottam őket a pici babánk meg még úgyse tehet semmiről, de múlt hétvégén is ott ült szembe a lánnyal a pici és várta, hogy legalább szól hozzá valamit, de semmi. Még egy mosolyt se volt képes küldeni felé. Lesz ez jobb. Mi ilyen esetben a megoldás?
2018. jún. 10. 15:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
81%

5-ös vagyok. Ő is megadja a tiszteletet, mert nem írtad, hogy valaha lázadozott volna ellened vagy beszólt volna. A véleményét se mondta el.

A szeretetet meg nem lehet kierőltetni. Téged szeretnek a pasid unokái, de a lány nem szeret se téged, se a gyerekedet. Nem mondtam egy szóval sem, hogy elítélendő, hogy gyereket akartál, csak fogadd el, hogy attól, hogy képes voltál világra hozni valakit, nem körülötted forog a Föld. Sokan lesznek még szerintem, akik nem fogják szeretni a babucikádat, róluk is kérdéseket fogsz kiírni? :)

Tipikusan olyan helyzet, hogy nincs probléma, hát generáljunk egy kis feszkót.

2018. jún. 10. 16:04
 12/75 anonim ***** válasza:
76%

Hát ez ilyen. Csomaggal kaptad a pasidat, ők voltak előbb. Én kívülállóként is csak másodhegedűsnek látlak ebben a családban a gyerekeddel együtt.

Fogadd el a helyzezedet, ha már nem sikerült egy gyerektelen palit találnod.

2018. jún. 10. 16:14
 13/75 A kérdező kommentje:

11

Igen ismertem és semmi bajunk nem volt egymással.Vigyáztam a gyerekekre.Ha betegek voltak elhozták őket ha épp szabad voltam és nekem hánytak stb..stb..stb..Szóval igen is lehet elvárásom,ha akkor jó voltam mikor a gyerekek betegek voltak és én tartottam a fejüket a wc-csésze fölé és takarítottam a f..t.

Ak

2018. jún. 10. 16:31
 14/75 A kérdező kommentje:

12

Nyilván nem érted mit írok.Szándékosan félremagyarázod, eltorzítod amit írtam.Tisztelet megadásától és egy jóindulatú gesztustól családon belül még senki sem halt meg..de nyilván nálatok már igen.Ha oktatni akarsz azt tedd máshol.Köszönöm

2018. jún. 10. 16:33
 15/75 A kérdező kommentje:

13

Igen, csomaggal kaptam és tiszteletben is tartom ,hogy neki volt gyereke.

Én ezzel az emberrel találtam meg a boldogságom.Nem fogok azért keresni mást mert gyerekei vannak.

2018. jún. 10. 16:36
 16/75 A kérdező kommentje:

Szóval ha valaki elvált férfihoz megy hozzá akinek vannak gyerekei az csak kussoljon és forduljon a fal fele.

Amúgy ahogy írtam nem tettem sehová a se..m.Nem miattam mentek a szülők szét.Ha valaki elválik meg soha többet ne nősüljön ,menjen férjhez mert neki már nem jár semmi az életbe..Köszi a segítséget:D

2018. jún. 10. 16:49
 17/75 anonim ***** válasza:
44%
Legalább levontad a tanulságot, hogy sajnos hiába állsz normálisan valakihez, nem mindig kapod ezt vissza. Egyébkénd ne bánd, túl nagy a korkülönbség a kicsi és a féltesók közt így nagy kötöttség nem alakult volna ki.
2018. jún. 10. 16:50
 18/75 A kérdező kommentje:

17

Te szimplán csak rosszindulatú vagy.Ha okosat nem tudsz írni akkor lapozz tovább:)Komolyan.

2018. jún. 10. 16:51
 19/75 A kérdező kommentje:

20

Igen azt se vártam, hogy testvérkén kezelje mert nekik semmi közös témájuk nem lesz soha az életben.Még csak azt se, hogy ájuldozzon az én gyerekemtől, de egy gesztust ha elengedett volna felé az igenis jól esett volna.Mert az ember az utcán is elenged ilyet teljesen idegen emberek gyerekeinek.

2018. jún. 10. 16:53
 20/75 anonim ***** válasza:
85%
hát őszintén nekem se ment. nem utáltam pl. sógorom gyerekét, csak egyszerűen a kicsi totyogósokkal nem tudok mit kezdeni. őszintén velük a gügyögésen még semmit sem lehet csinálni. Az elvárásod jogos,de ne várj el tőle ilyesmit, ha nem tud a húga felé kötődni. Ez van könyveld el, hogy ő nem lesz a kiköpött nővérke. De előbb ülj le vele és finoman kérdezz erre rá, mielőtt túl agyalod, lehet hogy más van a háttérben. Ha viszont beigazolódik a felvetésed, akkor zárd el a kedves mostohaanyuci pótdada csapot.
2018. jún. 10. 17:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!