Normális a nagynéném reakciója a barátomra?
1 éve vagyunk együtt a párommal. Csak most jutottunk el addig, hogy bemutassuk egymást a 'tágabb' családi körnek. Legalábbis részemről, mert neki csak az édesanyja él. Nálam tudták, hogy kapcsolatban vagyok, és azzal is tisztában voltak, hogy még várni akartunk a bemutatással. Megvártuk, mi sül ki ebből az egészből, mennyire gondoljuk komolyan a dolgot. Részben azért, mert -relatíve- nagy korkülönbség van köztünk (15 év, eddig minden nagyon is jól működik és remélem a későbbiekben is így marad).
Anya már találkozott vele többször is, és én is már korábban találkoztam nem egyszer az édesanyjával.
Eljött a családi ebéd, mely a nagyszüleimnél zajlott. Ott volt nagymamám, nagypapám, anya, nagynéném, a gyereke és a férje.
Nem volt különösképpen semmi gond viszont kimentem rágyújtani, a párom addig az autóba kirohant valamiért. Míg dohányoztam, kihallatszott nagynéném megjegyzése. Valakinek mondta, hogy nem érti, mit keres mellettem egy ilyen helyes, rendes férfi. Nem tudja, hová tette a szemét és az eszét. Úgy tettem, mintha nem hallottam volna. Miután elmentem kidobni a csikket és bementem a párom már bent volt, túlságosan is kimért volt. Nagynéném pedig, mint aki maga alá tett.
Kiderült, hogy a párom is meghallhatott valamit, amit -valahogyan- lereagált. Annyit mondott itthon nekem, nem hagyja, hogy bárki becsméreljen minket illetve a kapcsolatunkat.
A nagyszüleimmel, valamint nagynénémmel még nem beszéltem azóta.
Mennyire van ez így rendjén?
24n
Ez egy óriási nagy bunkó, már bocsánat, akármennyire is rokonod.
Nincs rendjén, de sok mindent nem tehetsz. De tudod, van az a szint, ami alatt levők véleményére nem szabad sokat adni.
Első körben a pasival beszélnék. Nem tudom, de nálnuk alapvető, hogy mindent meg tudunk beszélni. Akkor is, ha valaki becsmérlő dolgot mond rám esetleg.
A nagynénédet meg iktasd ki az életetekből, semmi szükség ilyen rosszindulatú, gonosz emberekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!