Hogyan tudmám megtalálni a nagynéném, nagybátyám és unokatestvéremet?
nem lesz könnyű ha nem akarnak kapcsoltaot tartani
azt tudhatod hol élnek de ez még nem jelenti hogy veled is akarnak beszélni
Tudomásunk szerint nincs olyan jó életük bristoilban az is lehet hogy akivel együtt és nem engedi hogy tartsa velünk a kapcsolatot
És amugy arra sikerült rájönni hogy a posta kod valami bristol bs13
mi nem lihegtünk a nyakuba se munkáért se szálásért sőt mi akartunk nekik pénz küldeni stb. És az egész családnak nagyon hiáynoznak
A mi mobiltelefonok, internet stb. korszakában, kedves kérdező, te elé tudod képzelni, hogy ha külső kényszer hatására nem tartanák veletek a kapcsolatot akkor ezt ne hoznák tudomásotokra, hogy ne rájuk fújjatok?
Jaj emberek, ne legyünk már ilyen ostobán naivak.
szerintem a kérdező még nagyon gyerek.
egyértelmű, hogy a kintiek szándékosan szakították meg a kapcsolatot az itthoniakkal.
az okokat lehet a szüleid is tudják, csak nem beszélnek róla, mert nem tartozik rád.
valamin nyilván összevesztek, lehet ha nagyobb leszel, elmondják, de lehet sose tudod meg.
te még nem tudod, hányszor rázzák le a szülők a gyereket azzal, hogy "nem tudom", pedig nagyon is jól tudják a kérdésekre a választ.
csak a szőnyeg alá söprik, vagy lusták, vagy úgy vannak vele, nem tartozik a gyerekre. ez bármilyen kérdésre igaz.
- anyu- miért csinálja ezt apu, hogy egyre többet van a munkahelyén, és alig van itthon?
- nem tudom, kicsikém!
pedig dehogynem, de ki fog komolyan elbeszélgetni egy néhány éves gyerekkel, hogy apunak új barátnője van, apu már nem engem szeret, folyton féltékenykedek, ezért apu nem szeret itthon lenni, stb.
sok dolgot a felnőttek maguknak sem vallanak be, a legegyszerűbb hárítás a "nem tudom".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!